21 Mart 2016, 10:14 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Denizci Usulü Midye Tarifi Malzemeler 80 adet iç midye 3 bardak su 1 adet küçük soğan 4 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı un 1 fincan zeytinyağı 1,5 bardak balık suyu 1 adet limon maydanoz dereotu tuz kırmızıbiber Tarifi Suyu bir tencerede kaynatıp 1tatlı kaşığı tuz katın ve harlı ateşte 3dk iç midyeleri haşlayın. Yumuşayan midyeleri delikli kepçe ile ayrı bir kaba alın. Ayrı bir tencere içinde zeytinyağını kızdırıp unu kavurun, rengi dönünce balık suyunu ilave edin koyulaşana kadar karıştırarak kaynatın. Kıvamı gelince midyeleri buraya katın. Soğanı ve sarımsağı rende yapın, ufak bir tavada az yağda kavurun kıyılmış maydanoz ile dereotunu ekleyin, kırmızıbiberi serpip limonu sıkın. Bu karışımı midyelere bulayarak servis edin.
__________________ #MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦ {22~02~`22..∞} {09~09~`22..ღ} | |
|
Etiketler |
denizci usulü midye tarifi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
New York Usulü Cheesecake tarifi | PySSyCaT | Dünya Mutfakları | 0 | 24 Şubat 2016 16:44 |
Pratik midye böreği tarifi | Elif | Hamur İşleri | 0 | 04 Ocak 2016 17:58 |
Köy Usulü Biftek Tarifi Yapılışı | oneofgirl | Et Yemekleri | 0 | 24 Temmuz 2013 19:28 |
Denizci Usulü Sardalya | oneofgirl | Deniz Ürünleri | 0 | 22 Temmuz 2013 18:16 |
Midye Dolma Tarifi | Dilara | Et Yemekleri | 0 | 23 Nisan 2010 12:29 |