![]() |
Biberli Balık Yuvası Malzemeler 600 grambalıkfileto 1 adet kırmızıbiber 1 adet sarı biber 1 adet soğan 1 çorba kaşığı tereyağı3 adet sivri biber 3 diş sarımsak 1 çorba kaşığı çiğ krema Tarifi Balıketini uzun şeritler halinde kesin. Kuş yuvası görünümünde yuvarlak ve ortası boş bir şekilde fırın tersisine dizin. Tavada tereyağını eritin ve küp küp doğranmış biberlerin hepsini kıyılmış sarımsakla beraber içine koyup sote edin. Bu harcı 5 dakika kavurduktan sonra tepsideki balıkların ortasına paylaştırın. Pamuklu bir iplikle açılmaması için balıkları bağlayın. Çiğ kremayı tepsinin dibindeki balıkların üzerine gelecek şekilde dökün. 1 su bardağı suyu da üzerine ekleyip 200 derecedeki fırında 25 dakika pişirin. Suyunu da biraz çekmiş olacaktır. Servis yapmadan önce ipleri kesip çıkartın. Sıcak olarak servis yapın. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:37. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk