06 Şubat 2015, 10:56 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Balık Pane [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler Balık fileto ( 500 gram ) Un ( 2 yemek kaşığı ) Galeta unu ( 3-4 yemek kaşığı ) Yumurta ( 1 adet ) Tuz Hazırlanışı Balıkları istediğiniz kalınlıkta veya incelikte şeritlere keselim. Pane malzemelerinin her birini ayrı bir tabağa alalım. Balıkları önceden tuzlayın ve isterseniz limon da sıkabilirsiniz. Balıkları sırası ile ilk önce una sonra çırpılmış yumurtaya ve son olarak galeta ununa bulayın. Tavaya sıvı yağ ekleyelim ve ısıtalım. Balıkları orta ısıda arkalı önlü kızartalım. Afiyet olsun. | |
|
Etiketler |
balık, pane |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Karnabahar Pane | Elysian | Sebze Yemekleri | 0 | 25 Nisan 2014 10:41 |
Pancar pane | Zen | Yemek Tarifleri | 0 | 01 Kasım 2012 16:48 |
Tavuk Pane | YapraK | Tavuk Yemekleri | 0 | 28 Eylül 2009 16:40 |
Tulum Pane | YapraK | Salatalar Mezeler | 0 | 26 Eylül 2009 22:58 |