IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  reklamver

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 06 Şubat 2015, 10:32   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Palamut Tuzlama




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Malzemeler

İstediğiniz miktarda palamut balığı
Kalın tuz

Hazırlanışı

Palamutların başını ve kuyruğunu kesip attıktan sonra ince ince dilimleriz. Dilimlediğimiz palamutların içini güzelce temizler, yıkarız. Yıkadıktan sonra tuzlayacağımız kabın içine bir sıra palamut bir sıra tuz şeklinde yerleştiririz. En üst kısmına da bolca tuz koyarak ağzını kapatırız. Bir yıl boyunca bu şekilde muhafaza edilebilir. Yemek istediğimiz zaman tuzdan çıkardığımız balıkları akşamdan suya bırakırız. Suyunu arada sırada değiştiririz. Tuzu çıkan balıkları sebzeli olarak pişiririz.


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver
Cevapla

Etiketler
palamut, tuzlama


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Palamut Tava oneofgirl Deniz Ürünleri 0 03 Ağustos 2013 14:12
Palamut Buğulama Flora Deniz Ürünleri 0 18 Temmuz 2013 23:04
Palamut Köftesi N999 Deniz Ürünleri 0 15 Mayıs 2012 21:38
Sardalya tuzlama (gelibolu çanakkale) Sır Yöresel Yemekler 0 23 Ekim 2010 12:03
Sardalya Tuzlama YapraK Turşular 0 10 Nisan 2009 06:33