24 Ocak 2015, 22:09 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Alabalık Haşlama Tarifi Yapılışı Alabalık Haşlama Tarifi - Alabalık Haşlama Nasıl Yapılır - Alabalık Haşlama Malzemeleri Yemeğin Malzemeleri : 2 adet alabalık 3 adet patates 1 adet kereviz 2 kaşık un 4 adet soğan 3 adet havuç 1 adet limon Yarım bardak sıvıyağ 4 bardak su Bir miktar maydanoz Bir miktar tuz . Yemeğin Hazırlanışı : Bütün sebzeleri doğrayarak hazır edin; balığı da temizleyip yıkayın ve 4parmak kalınlığında dilimlere ayırın. Bir tencerede yağı kızdırın, önce soğanları kavurun ardından diğer sebzeleri ilave edin. Suyunu tuzunu ayarlayarak orta ateşte kaynatın. Balık dilimlerinde kan kalmayacak şekilde yıkadıktan sonra tepsiye dizin. Üzerine de yumuşamış sebzeleri suyundan arındırıp artarın. Unu 1bardak soğuk suyla karıştırıp, tepsiye dökün, 1bardak ta sebzenin suyundan dökün. Limonu sıkıp suyunu balıkların üzerine gezdirin, kıyılmış maydanozu da ekleyerek orta ateşte pişirin.
__________________ #MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦ {22~02~`22..∞} {09~09~`22..ღ} | |
|
Etiketler |
alabalık, haşlama, tarifi, yapılışı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Fırında Patatesli Alabalık Tarifi Yapılışı | PySSyCaT | Deniz Ürünleri | 0 | 24 Ocak 2015 20:57 |
Soslu Alabalık Tarifi Yapılışı | PySSyCaT | Deniz Ürünleri | 0 | 24 Ocak 2015 20:32 |
Mushi-Pan (Haşlama Kek) Tarifi (Resimli) | Violent | Kek Tarifleri | 0 | 15 Şubat 2014 18:24 |
Alabalık Izgara - Tarifi | Sevda | Deniz Ürünleri | 0 | 22 Mart 2011 12:59 |
Fırında Alabalık Tarifi | Peri | Deniz Ürünleri | 0 | 09 Şubat 2011 15:23 |