06 Eylül 2014, 23:41 | #1 | |
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Somon Marin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. MALZEMELER 50 gram somon fileto 5 gram küp şeklinde kabuklu doğranmış, yeşil elma 5 gram küp şeklinde kabuklu doğranmış portakal kabuğu Somon marinasyonu için: 1 yemek kaşığı taze sıkılmış limon suyu 1/2 yemek kaşığı elma sirkesi Sosu için: 1/2 yemek kaşığı istiridye sos 1/2 yemek kaşığı taze sıkılmış limon suyu 1 yemek kaşığı ayçiçek yağı 1 adet yumurta sarısı 1 yemek kaşığı buzlu soğuk su Servisi için: 1 tatlı kaşığı pesto sos 1 dal taze kekik NASIL YAPILIR? Somon filetoyu yaprak yaprak ayırın. Taze sıkılmış limon suyu ve elma sirkesi ile karıştırdıktan sonra 1 saat bekletin. Sosunu hazırlamak için; istiridye sos, taze sıkılmış limon suyu, ayçiçek yağı, yumurta sarısı ve buzlu, soğuk suyu blenderda çırpın. Marinasyon karışımında bekleyen somonları; hazırladığınız sos, kabuklu yeşil elma ve portakal kabuğu parçacıkları ile harmanlayın. Mezeyi, sosunu çekmesi için 2 saat kadar buzdolabında bekletin. Pesto sos ve taze kekik yaprakları ile bekletmeden servis edin. Sevdiklerinizle paylaşın.
__________________ ~ Adım YaLnızLık ~ | |
|
Etiketler |
marin, somon |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
De Marin Beach Club Shoot | Elysian | İçkiler İçecekler | 0 | 06 Mayıs 2014 15:55 |
Marin Akımı Penti'de | Liaaa | Ah Kadınlar | 0 | 09 Temmuz 2012 12:06 |