06 Ağustos 2014, 10:30 | #1 | |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Tuzda Levrek Balığı Tarifi Malzemeler: 1kg'lık levrek Kaya tuzu Yumurta akı Karabiber Tuzda Levrek Tarifi: Kaya tuzuna, iki yumurtanın akını ilave ederek hamur kıvamına gelinceye kadar su ilave ederek karıştırıyoruz. Sadece içi temizlenmiş olan 1 kg.lık levreğin içine beş-altı karabiber tanesini yerleştirdikten sonra, hamur halindeki tuz karışımını balık hava almayacak şekilde üzerine kalın bir tabaka halinde yapıştırdıktan sonra tepsiye yerleştirip fırına atıyoruz. Orta sıcaklıkta 30 dakika kadar pişmeden sonra balık hazır. | |
|
Etiketler |
balığı, levrek, tarifi, tuzda |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Fransız Mutfağı'ndan Vanilya Soslu Levrek Tarifi | Elysian | Dünya Mutfakları | 0 | 23 Mayıs 2014 20:27 |
Ballı Soya Soslu Buharda Pişirilmiş Levrek Fileto Tarifi | Elysian | Deniz Ürünleri | 0 | 01 Mayıs 2014 09:49 |
Bademli Dil Balığı Tarifi | oneofgirl | Deniz Ürünleri | 0 | 03 Ağustos 2013 14:11 |
Kiremitte Kaşarlı Levrek Tarifi | Sevda | Deniz Ürünleri | 0 | 27 Temmuz 2012 18:52 |
Levrek Güveç Tarifi Yapılışı | yoSun | Deniz Ürünleri | 0 | 28 Haziran 2012 10:16 |