23 Mart 2014, 09:01 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Levrek Buğulama Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler 1 adet soğan 1 adet büyük boy patates 2 orta boy havuç 2 adet büyük domates 2 adet büyük levrek 2 adet yumurta sarısı 2 çorba kaşığı un 2 çorba kaşığı yoğurt tane karabiber defne yaprağı sarımsak su 1 adet limon suyu tereyağı kaşar rendesi Tarif Derin bir tencereye su, dörde bölünmüş soğan, patates, domates, rende havuç,tane karabiber, defne yaprağı,limon suyu, sarımsaktan oluşan malzemeyi yerleştirip balıkları içine koyun. Balıklar 15 dakika kaynadıktan sonra kepçe yardımı ile balıkları alın. Balıkları fırın tepsisine yerleştirin. Suyun içindeki malzemeleri de balıkların etrafına serpiştirin. Tencerede kalan suyun içine 2 adet yumurta sarısı, 2 kaşık un, 2 kaşık yoğurdu ayrı bir kapta hafifçe sulandırarak çırpıp, tenceredeki suya yavaşça ekleyin. Bu suyu balıkların üzerine dökün. Fırına varin. Balıkların suyu kaynamaya başladığında tavada kızdırdığınız kırmızı toz biberli tereyağını balıkların üzerine gezdirin. Kaşar peyniri serpip, fırınlayın. Kaşarlar kızardığında fırından çıkarın. (Alıntıdır) | |
|
Etiketler |
buğulama, levrek |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Palamut Buğulama | Flora | Deniz Ürünleri | 0 | 18 Temmuz 2013 23:04 |
Çipura Buğulama | Violent | Deniz Ürünleri | 0 | 21 Mayıs 2013 22:05 |
Sardalya Buğulama | Burce | Deniz Ürünleri | 0 | 22 Mart 2012 15:43 |
buğulama tarifleri | Sır | Deniz Ürünleri | 0 | 03 Şubat 2011 11:19 |
Somon Buğulama | Dilara | Et Yemekleri | 0 | 23 Nisan 2010 12:37 |