![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Palamut Tava Malzemeler: 2 adet ayıklanıp dilimlenmiş palamut 1 su bardağı un tuz 1 su bardağı sıvıyağ Yapılışı: Ayıklanıp dilimlenmiş palamut dilimlerini kanı tamamen temizleninceye kadar bol su ile yıkayın. Suyunun süzülmesi için süzgece alıp 10 dakika kadar bekleyin. Suyu süzülen palamut dilimlerini önlü arkalı tuzlayın. Sıvıyağı tavaya alıp kızdırın. Unlayıp fazla ununu silkeleyerek temizlediğiniz palamutları orta ateşte önlü arkalı kızartın. Salata ile birlikte servis yapın. Afiyet olsun. | |
| ![]() |
![]() |
Etiketler |
palamut, tava |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sebzeli Palamut | Flora | Deniz Ürünleri | 0 | 18 Temmuz 2013 23:11 |
Palamut Buğulama | Flora | Deniz Ürünleri | 0 | 18 Temmuz 2013 23:04 |
Palamut Köftesi | N999 | Deniz Ürünleri | 0 | 15 Mayıs 2012 21:38 |
Palamut Pilakisi | Burce | Deniz Ürünleri | 0 | 22 Mart 2012 15:25 |
Marulda Palamut | efLatun | Deniz Ürünleri | 0 | 07 Aralık 2011 20:42 |