22 Temmuz 2013, 18:13 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Bulgurlu Balık Malzemeler Yarım kg somon 1 su bardağı köftelik bulgur 4 adet taze soğan 2 adet sivri biber 1 bağ maydanoz 1 limon 3 adet domates Tuz, pul biber 2 çorba kaşığı zeytinyağı Üzeri için 2 çorba kaşığı zeytinyağı Hazırlanışı Köftelik bulgurun üzerine 1 su bardağı ılık su konur 10 dakika bekletilir. Sonra rende domates, ince kıyılmış maydanoz, biber, soğan, limon suyu, tuz, pul biber ve zeytinyağı eklenir. Bir güzel karıştırılır. Servis tabağına düzelterek yerleştirilir. Diğer yanda fleto şeklindeki somonlar, az yağlı teflon tavada iki yüzü pişirilir. İri parçalar şeklinde bulgurlu karışımın üzerine yerleştirilir ve zeytinyağı gezdirilir. Afiyet olsun. | |
|
Etiketler |
balık, bulgurlu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bulgurlu Yumurta | YapraK | Yumurta Yemekleri | 0 | 28 Eylül 2009 02:12 |