22 Temmuz 2013, 18:08 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Fırında Patatesli ve Tereyağlı Alabalık Malzemeler 3 adet alabalık 2-3 adet patates Tereyağı Tuz, kekik, karabiber Hazırlanışı Balıkları güzelce yıkayın. Uzunlamasına ortadan ikiye ayırın ya da isteğe göre bütün olarak da kullanabilirsiniz. Balıkları tepsiye dizin. İnce halkalar halinde doğramış olduğunuz patatesleri balıkların aralarına yerleştirin. Patateslerin ve balıkların üzerine fındık büyüklüğünde parçalar halinde tereyağlarını koyup üzerine hafif tuz, karabiber ve kekik serpip fırına verin. Afiyet olsun. | |
|
Etiketler |
alabalık, fırında, patatesli, tereyağlı, ve |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Fırında Patatesli Köfte Tarifi | Zen | Kebaplar Köfteler | 0 | 04 Şubat 2013 15:26 |
Fırında Kaşarlı Alabalık Tarifi | Liaaa | Deniz Ürünleri | 0 | 23 Nisan 2012 15:16 |
Tereyağlı Humus | N999 | Yemek Tarifleri | 0 | 07 Şubat 2012 23:18 |
Fırında Alabalık Tarifi | Peri | Deniz Ürünleri | 0 | 09 Şubat 2011 15:23 |
Tereyağlı Ekmek | YapraK | Hamur İşleri | 0 | 26 Aralık 2009 05:05 |