22 Temmuz 2013, 18:07 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Mercan Balığı Tavası Malzemeler 1 Kilogram Mercan Balığı 1 Su Bardağı Sıvıyağ 1 Avuç Un Yeteri kadar Tuz Yeteri kadar Limon Yeteri kadar Maydanoz Yapılışı 1) Balığı temizleyip, yıkayıp suyunu süzdürünüz. 2) Yemek zamanına 20 dakika kala tuzlayıp. biberle yiniz. 3) Her tarafını muntazam una bulayıp kızdırılmış yağ da her tarafını pembe renkte kızartınız. 4) Kâğıt yayılmış tepsiye çıkarınız. (Fazla yağın git mesi için). 5) Servis tabağına, zevkinize göre yerleştiriniz. 6) Limon, maydanoz dallarıyla süsleyiniz. Afiyet olsun. | |
|
Etiketler |
balığı, mercan, tavası |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Pisi Balığı Tavası | oneofgirl | Deniz Ürünleri | 0 | 22 Temmuz 2013 18:04 |
Kırlangıç Balığı (Bey Balığı) Karadenizde Yakalandı Resimler | Zen | Hayvanlar Alemi | 0 | 07 Şubat 2013 16:49 |
Şakran Usulü Fırında Mercan Balığı (diyet) | Zen | Diyet Tarifleri | 0 | 22 Kasım 2012 23:30 |
Balta Balıkları Ve Mercan Balığı | Afrodit | Hayvanlar Alemi | 0 | 10 Eylül 2012 16:44 |
Mercan Resiflerindeki Yaşam : Melek balığı, Horozbina, Papağan Balığı | KarakıZ | Hayvanlar Alemi | 0 | 03 Eylül 2011 15:31 |