22 Temmuz 2013, 18:06 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Otlu & Fıstıklı Levrek Malzemeler 2 Adet Levrek 2 Adet Levrek 2 Çorba kaşığı Taze Ekmek İçi 1 Çorba kaşığı Maydanoz 1 Çorba kaşığı Dereotu 2 Çorba kaşığı Fıstık İçi 1 Adet Limon Kabuğu Rendesi 2 Çorba kaşığı Zeytin Yağı Yeteri kadar Tuz Yeteri kadar Karabiber Yapılışı Levrek balığını balıkçınıza temizletin, filetosunu çıkartıp, dörder parçaya kestirin. Eve gelince balıkları tekrar kontrol edin. Geride kalmış kılçık parçalarını cımbızla çekip çıkarın. Balıkları yıkayıp, iyice kurulayın. Bir kasenin içinde; ufalanmış ekmek içini, doğranmış maydanozu ve dereotunu, fıstık içini, rendelenmiş limon kabuğunu, 1 yemek kaşığı zeytinyağını karıştırın. Fırın kabına, fırın kağıdı serin. Filetoları bir yemek kaşığı zeytinyağıyla yağlayın. Tuzlayıp, biberleyin. Fileto levreklerin dört parçasını tepsiye dizin. Üzerine ekmekli otlu karışımın yarısını serpiştirin. Kalan dört parça levreği üzerlerine yerleştirin. Ekmekli, otlu karışımın diğer yarısını levreklerin üzerine serpiştirin. Önceden 200 derece ısınmış fırında 10-15 dakika pişirin. Servis yapın. Afiyet olsun. | |
|
Etiketler |
fıstıklı, levrek, otlu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kağıtta Levrek | Candy | Deniz Ürünleri | 2 | 09 Temmuz 2012 01:33 |
Pırasalı Levrek | N999 | Haber Arşivi | 0 | 06 Şubat 2012 16:15 |
Sütlü Levrek.. | Sevda | Deniz Ürünleri | 0 | 22 Eylül 2011 16:21 |
Levrek Avcılığı | Ruj | Balıkçılık | 0 | 09 Aralık 2010 00:36 |