22 Temmuz 2013, 18:04 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Pisi Balığı Tavası Malzemeler 1 Kilogram Pisi Balığı 1 Su Bardağı Sıvıyağ 1 Avuç Un Yeteri kadar Tuz Yeteri kadar Limon Yeteri kadar Maydanoz Yapılışı 1) Balığı temizleyip, yıkayıp suyunu süzdürünüz. 2) Yemek zamanına 20 dakika kala tuzlayıp. biberle yiniz. 3) Her tarafını muntazam una bulayıp kızdırılmış yağ da her tarafını pembe renkte kızartınız. 4) Kâğıt yayılmış tepsiye çıkarınız. (Fazla yağın git mesi için). 5) Servis tabağına, zevkinize göre yerleştiriniz. 6) Limon, maydanoz dallarıyla süsleyiniz. Afiyet olsun. | |
|
Etiketler |
balığı, pisi, tavası |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kırlangıç Balığı (Bey Balığı) Karadenizde Yakalandı Resimler | Zen | Hayvanlar Alemi | 0 | 07 Şubat 2013 16:49 |
pisi pisiler;) | SimHa | Hayvanlar Alemi | 0 | 22 Aralık 2012 14:01 |
Pisi ailesi :* | Ruj | Yalan Haber | 18 | 19 Ekim 2011 22:46 |
Mercan Resiflerindeki Yaşam : Melek balığı, Horozbina, Papağan Balığı | KarakıZ | Hayvanlar Alemi | 0 | 03 Eylül 2011 15:31 |
gel pisi pisi (+18) | Dream_Night | Fıkra | 0 | 08 Temmuz 2007 20:56 |