22 Temmuz 2013, 17:56 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Şişte Kılıç Balığı Malzemeler 1 Kilogram Kılıç Balığı 1 Adet Soğan Suyu 6 Adet Defne Yaprağı 1 Fincan Zeytin Yağı 1 Adet Limon Yeteri kadar Maydanoz 1 Tatlı kaşığı Pulbiber Yeteri kadar Tuz Yapılışı Balığın derisini çıkarıp kalın dilimler halinde kesin, parçaları bir kaba koyun. Tuz, biber, ½ limon suyu, ½ fincan zeytinyağı ve soğan suyu ilave edip hafifçe karıştırın. Defne yapraklarını da yerleştirin, buzdolabında 6saat bekletin. Zamanı dolunca 1santim aralıklarla şişlere dizin ve harlı olmaya kömür ateşinde çevirerek pişirin.(tabakta kalan sosu ara ara balıklara bulayın) kalan zeytinyağını limon ile çırpın, çok ince kıyılmış 1tutam maydanoz ekleyin. Pişen balıkların üzerine gezdirerek servis edin. Afiyet olsun. | |
|
Etiketler |
balığı, kılıç, Şişte |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kılıç Balığı Hakkkında | Zen | Hayvanlar Alemi | 0 | 22 Mayıs 2013 20:58 |
Kırlangıç Balığı (Bey Balığı) Karadenizde Yakalandı Resimler | Zen | Hayvanlar Alemi | 0 | 07 Şubat 2013 16:49 |
Şişte Zahter Soslu Karışık Et | Liaaa | Et Yemekleri | 0 | 24 Ekim 2012 20:40 |
Şişte Küp Peynir Domates | KarakıZ | Tatlılar | 2 | 08 Şubat 2012 23:05 |
Mercan Resiflerindeki Yaşam : Melek balığı, Horozbina, Papağan Balığı | KarakıZ | Hayvanlar Alemi | 0 | 03 Eylül 2011 15:31 |