22 Temmuz 2013, 17:54 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Taze Soğanlı Baharatlı Alabalık Malzemeler 2 Adet Alabalık 1 Tatlı kaşığı Zeytin Yağı 1 Tatlı kaşığı Kekik 1 Çorba kaşığı Karabiber 5 Adet Taze Soğan Yeteri kadar Tuz Yapılışı Balıkları ikiye bölüp, kılçıklarını çıkartın. Bir kasede zeytinyağı, kekik, karabiber ve tuzu karıştırın. Hazırladığınız karışımı balıkların her tarafına sürün. Soslu balıkları buzdolabında yarım saat bekletin.Taze soğanları ince doğrayın. Geniş bir tencerenin yarısına kadar su doldurup kaynatın.Balıkları, tencerenin içine oturacak genişlikte bir kevgire veya buhar süzgecine yerleştirin. Üzerleri küçük doğranmış taze soğan serpin. Tencerenin kapağını kapatıp, kısık ateşte balıklar yumuşayana kadar pişirin. Buharda pişirirken, tencerenin kapağının açılmaması gerekir. Aksi halde buhara geçmiş olan vitamin ve minerallerde kayıp oluşur. Afiyet olsun! | |
|
Etiketler |
alabalık, baharatlı, soğanlı, taze |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kağıtta Taze Baharatlı Tavuk | YapraK | Tavuk Yemekleri | 0 | 27 Aralık 2009 17:48 |
Taze Soğanlı Tavukgöğsü | YapraK | Tavuk Yemekleri | 0 | 23 Mart 2009 03:23 |
PR Link Değişimi Herkezle Taze Taze | mIRCTopList | Link değişimi | 2 | 20 Ağustos 2007 14:50 |