18 Temmuz 2013, 23:04 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Palamut Buğulama Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler 1 adet palamut 1/2 demet maydanoz 2 adet kuru soğan 1 adet domates 1 adet limon Tuz Palamut Buğulama Tarifi Palamutu halka şeklinde kesip iyice yıkayarak, süzgeçte süzülmeye bırakalım. Bir tencerenin dibine domatesi halka halka kesip dizelim. Üzerlerine tuzlanmış balıkları yerleştire*lim. Halka kesilmiş soğanı balıkların üzerine koyalım. En üs*te ince halka kesilmiş limonu yerleştirelim. Maydanozu dal dal tencereye yerleştirelim. Yarım bardak su ile çok kısık ateş*te 45 dakika pişirelim.
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | |
|
Etiketler |
buğulama, palamut |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çipura Buğulama | Violent | Deniz Ürünleri | 0 | 21 Mayıs 2013 22:05 |
Sardalya Buğulama | Burce | Deniz Ürünleri | 0 | 22 Mart 2012 15:43 |
buğulama tarifleri | Sır | Deniz Ürünleri | 0 | 03 Şubat 2011 11:19 |
Mezgit buğulama (trabzon) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 25 Ocak 2011 00:29 |
Somon Buğulama | Dilara | Et Yemekleri | 0 | 23 Nisan 2010 12:37 |