21 Mayıs 2013, 22:05 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Çipura Buğulama Çipura Buğulama Tarifi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler: 3 adet çipura 3 adet soğan Yarım demet maydanoz 2 adet defne yaprağı 3 adet domates 1 adet limon 2 yemek kaşığı zeytinyağı Tuz karabiber Hazırlanışı: Balıkları ayıklayıp yıkayın. Çelik tencereye yerleştirin. Soğanları piyazlık kıyın. Domateslerin kabuklarını soyup, doğrayın, maydanoz ve limonu kıyın. Soğanı, domatesi, maydanozu üzerlerine yayın. Limon dilimlerini üzerine koyup tuz ve karabiber gezdirin. Zeytinyağı ve bir kahve fincanı su ve defneyaprağını ilave edin. Tencerenin ağzını bir folyo ile kapatın. Üzerine bıçak yardımıyla bir delik açın. Tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte yarım saat pişirin. Sıcak olarak servis yapın. | |
|
Etiketler |
buğulama, Çipura |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sardalya Buğulama | Burce | Deniz Ürünleri | 0 | 22 Mart 2012 15:43 |
buğulama tarifleri | Sır | Deniz Ürünleri | 0 | 03 Şubat 2011 11:19 |
Hamsi buğulama (trabzon) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 21 Ekim 2010 14:07 |
Gösteberg buğulama (ağrı) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 21 Ekim 2010 12:07 |
Somon Buğulama | Dilara | Et Yemekleri | 0 | 23 Nisan 2010 12:37 |