22 Şubat 2013, 15:46 | #1 | |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Izgara Yapılmış Yengeç Bacağı Tarifi Gereken Malzemeler: 8 adet yengeç bacağı 3 diş sarımsak 1 yemek kaşığı ketçap 1 tatlı kaşığı acı sos zeytinyağı tuz,karabiber Yapılışı: Tüm malzemeyi karıştırın ve yangeç bacaklarını bu karışıma bulayıp yarım saat kadar buzdolabında beklettikten sonra ızgarada her iki yönünü de kızartıp servise sunun. | |
|
Etiketler |
yengec |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çinekop Izgara Tarifi | Burce | Deniz Ürünleri | 0 | 27 Mayıs 2012 23:59 |
Alabalık Izgara - Tarifi | Sevda | Deniz Ürünleri | 0 | 22 Mart 2011 12:59 |
Çocuğun Üç Bacağı Var...Gözlerinize İnanamayacaksınız... | blackkurt38 | Çocuk Sağlığı | 4 | 28 Şubat 2008 20:43 |