28 Haziran 2012, 10:17 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Bademli Alabalık Tava MALZEMELER 4 adet alabalık fileto 50 gr un 3 adet çırpılmış yumurta 100 gr kızarmış file badem Yeterince tuz ve biber Kızartma için 1 su bardağı sıvı yağ HAZIRLANIŞI Önce balıkları tuz ve biberleyin. Daha sonra her iki tarafını da una bulayıp çırpılmış yumurtaya batırın. Bir tavada kızgın yağda her iki tarafını da kızartın. Roko, yeşil soğan ve limonla birlikte servis edin. En son file bademleri balığın üstüne serpin. | |
|
Etiketler |
alabalık, bademli, tava |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Saraykapi.com.tr: Esenyurt Sac Tava, Avcılar Sac Tava, Beylikdüzü Sac Tava | ZeuS | Web Site Tanıtımı | 0 | 10 Kasım 2023 13:42 |
bebek için alabalık tarifi - sebzeli alabalık | PySSyCaT | Bebek Mamaları | 0 | 16 Şubat 2016 23:23 |
Alabalık Hastalıkları | Liaaa | Hayvanlar Alemi | 0 | 29 Mayıs 2012 17:23 |
Bademli ve Kuru Üzümlü Alabalık tarifi. | Sevda | Deniz Ürünleri | 0 | 09 Şubat 2011 17:00 |