03 Mayıs 2012, 23:29 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Kalamar Yahni Malzemeler:
1- Soğanı ince ince yemeklik doğrayın. Sarımsağı ve mantarları da dilimleyin. 2- Küçük bir tencereye sarımsağı, soğanı ve kalamarı atık 2 yemek kaşığı zeytinyağında soğanlar pembeleşinceye kadar soteleyin. 3- Tencereye mantarları ilave edip suyunu salıp çekinceye kadar soteleyin. Domates kabuğu rendesini +1 çay bardağı suyu ekleyip, yarım limonu sıkın. Tuz ve biber ile tatlandırıp karıştırın ve kısık ateşte kapağı kapalı olarak 20 dakika kadar pişirin. Servis etmenden önce kıydığınız taze soğanları ekleyip karıştırın. 4- İsteğe göre tencerenin kapağını açıp harlı ateşte karıştırarak suyunu çektirin isterseniz suyu ile servis yapın.
__________________ kar havası gibisin dışarda, içimde elmanın dişlenişi. | |
|
Etiketler |
kalamar, yahni |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Baklalı Yahni | Sarya | Et Yemekleri | 0 | 05 Ocak 2023 13:58 |
Helimli kalamar | Sarya | Deniz Ürünleri | 0 | 19 Aralık 2022 18:30 |
Baklalı Yahni | Sarya | Et Yemekleri | 1 | 02 Aralık 2022 15:24 |
Kalamar Salatası | Estela | Salatalar Mezeler | 0 | 23 Temmuz 2013 15:59 |
Kalamar Tava | efLatun | Deniz Ürünleri | 1 | 05 Ekim 2012 19:33 |