![]() |
Kalamar Yahni Malzemeler:
1- Soğanı ince ince yemeklik doğrayın. Sarımsağı ve mantarları da dilimleyin. 2- Küçük bir tencereye sarımsağı, soğanı ve kalamarı atık 2 yemek kaşığı zeytinyağında soğanlar pembeleşinceye kadar soteleyin. 3- Tencereye mantarları ilave edip suyunu salıp çekinceye kadar soteleyin. Domates kabuğu rendesini +1 çay bardağı suyu ekleyip, yarım limonu sıkın. Tuz ve biber ile tatlandırıp karıştırın ve kısık ateşte kapağı kapalı olarak 20 dakika kadar pişirin. Servis etmenden önce kıydığınız taze soğanları ekleyip karıştırın. 4- İsteğe göre tencerenin kapağını açıp harlı ateşte karıştırarak suyunu çektirin isterseniz suyu ile servis yapın. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:23. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk