22 Mart 2012, 15:18 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Provence usülü karides MALZEMELER
HAZIRLANIŞI Tuz, maydanoz ve sarımsakları havanda iyice dövün. Temizlediğiniz karidesleri maydanoz ve sarımsak karışımına bulayarak kızartın. Servis yaparken üzerine çok az konyak dökerek ateşe verin. | |
|
Etiketler |
karides, provence, usülü |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
ÇIN USÜLÜ PILAV | PySSyCaT | Dünya Mutfakları | 0 | 24 Şubat 2016 15:20 |
Provence Stili Evler | Afrodit | Hobiler | 0 | 29 Eylül 2012 20:21 |
Amerikan Usülü Yumurta | YapraK | Yumurta Yemekleri | 0 | 11 Ocak 2010 16:56 |