IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  digitalpanel

Etiketlenen Kullanıcılar

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By PauL

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 20 Şubat 2012, 14:41   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tatar Soslu Istakoz





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler
1adet ıstakoz
1adet soğan
1adet havuç
2diş sarımsak
½ tencere su
1demet maydanoz kökü

Sosu için;
3kaşık sirke
tuz
mayonez
1tatlı kaşığı hardal
1adet taze soğan

Yemek Tarifi
Bir tencerede suyu ısıtın, içine havuç , soğan ve sarımsak katın; maydanoz kökü atın. 1kaşık sirke ve tuz ekleyerek kaynatın. Kaynayan suyun içine ıstakozu koyarak kapağını kapatın. 40dk kaynattığınız ıstakozu tencereden çıkarın ve soğuyunca sırtı ile kuyruk kısmından birleştiği yerden ikiye ayrın. Her parçanın üzerindeki kabukları kırarak etlerini çıkarın. Hepsini muntazam bir şekilde servis tabağına yerleştirin. Taze soğanı ve bir miktar maydanozu çok ince kıyın, üzerine alabildiğine mayonez dökün. 2kaşık sirke ile hardalı da ekleyerek iyice karıştırın ve bu sos ile ıstakozu servis edin.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet
Cevapla

Etiketler
istakoz, soslu, tatar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Istakoz ve Yengeçler Neden Pişirildiğinde Bir Anda Kırmızıya Bürünüyor? eLsaa Bilim Dünyasından Son Haberler 2 11 Mayıs 2024 17:18
Sagopa Kajmer - Istakoz daiSy R, S, Ş, T 0 02 Mayıs 2017 19:57
Tatar Sosu oneofgirl Soslar 0 13 Ağustos 2013 17:02
Istakoz Sosu YapraK Soslar 0 22 Mart 2009 16:00