10 Şubat 2011, 19:56 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Kabaklı Çıtır Balık MALZEMELER 2 adet orta boy yeşil kabak (kabukları soyulmadan iyice yıkanıp Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. kibrit çöpü formunda incecik dilimlenmiş) 400 gr ağırlığında Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. fileto çıkarılmış yani kılçıkları temizlenmiş levrek Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. somon ya da dil balığı 1 su bardağı galeta unu Yarım demet maydanoz (çok ince kıyılmış) 3 yemek kaşığı dövülmüş fındık içi veya ceviz içi 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Kızartmak için: 1 çay bardağı sıvıyağı HAZIRLANIŞI Önce kibrit çöpü doğranmış kabakların üzerine tuz ve hafif karabiber serpiştirip Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. çok az yağda 7-8 dakika soteleyip Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. iyice yumuşayıncaya kadar pişirelim. Altını kapatıp Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. bir kenara koyalım. Öte yandan balığımızı da bir parmak kalınlığında uzun uzun dilimleyelim. Geniş bir tabağın içinde; galeta unu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. tuz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. karabiber Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. maydanozla beraber ceviz ya da fındığı iyice karıştıralım. Şimdi tavada yağı kızdırırken balıkları bu galeta unlu karışıma iyice bulayıp Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. sonra kızgın yağda 5-6 dakika kızartalım. Delikli el süzgeciyle Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. kızaran balıkları bir kağıt peçetenin üzerine alıp Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. yağını iyice süzdürelim. En sonunda bir servis tabağının içine kabakla balığı karıştırarak servise sunalım. | |
|
Etiketler |
cıtır, kabaklı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çıtır çıtır ballı tahinli sarma tarifi | Sarya | Tatlılar | 0 | 02 Nisan 2021 13:56 |
Tam kıvamında denenmiş çıtır çıtır İzmir lokması! | Ece | Tatlılar | 3 | 13 Şubat 2021 20:11 |
Midye Börek (Çıtır Çıtır) | NurSima | Hamur İşleri | 0 | 11 Ocak 2021 20:10 |
Çıtır Çıtır: İstavrit Tava Tarifi | Beatrice | Deniz Ürünleri | 0 | 16 Ocak 2019 22:35 |
Hazır Yufka İle Çıtır Çıtır Kruvasan Börek | Beatrice | Yemek Tarifleri | 0 | 06 Mart 2018 09:49 |