IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  digitalpanel

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 10 Şubat 2011, 19:56   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kabaklı Çıtır Balık




MALZEMELER
2 adet orta boy yeşil kabak
(kabukları soyulmadan iyice yıkanıp
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
kibrit çöpü formunda incecik dilimlenmiş)
400 gr ağırlığında
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
fileto çıkarılmış yani kılçıkları temizlenmiş levrek
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
somon ya da dil balığı
1 su bardağı galeta unu
Yarım demet maydanoz (çok ince kıyılmış)
3 yemek kaşığı dövülmüş fındık içi veya ceviz içi
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
Kızartmak için:
1 çay bardağı sıvıyağı

HAZIRLANIŞI
Önce kibrit çöpü doğranmış kabakların üzerine tuz ve hafif karabiber serpiştirip
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
çok az yağda 7-8 dakika soteleyip
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
iyice yumuşayıncaya kadar pişirelim. Altını kapatıp
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
bir kenara koyalım.
Öte yandan balığımızı da bir parmak kalınlığında uzun uzun dilimleyelim. Geniş bir tabağın içinde; galeta unu
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
tuz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
karabiber
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
maydanozla beraber ceviz ya da fındığı iyice karıştıralım. Şimdi tavada yağı kızdırırken balıkları bu galeta unlu karışıma iyice bulayıp
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
sonra kızgın yağda 5-6 dakika kızartalım. Delikli el süzgeciyle
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
kızaran balıkları bir kağıt peçetenin üzerine alıp
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
yağını iyice süzdürelim. En sonunda bir servis tabağının içine kabakla balığı karıştırarak servise sunalım.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet
Cevapla

Etiketler
cıtır, kabaklı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Çıtır çıtır ballı tahinli sarma tarifi Sarya Tatlılar 0 02 Nisan 2021 13:56
Tam kıvamında denenmiş çıtır çıtır İzmir lokması! Ece Tatlılar 3 13 Şubat 2021 20:11
Midye Börek (Çıtır Çıtır) NurSima Hamur İşleri 0 11 Ocak 2021 20:10
Çıtır Çıtır: İstavrit Tava Tarifi Beatrice Deniz Ürünleri 0 16 Ocak 2019 22:35
Hazır Yufka İle Çıtır Çıtır Kruvasan Börek Beatrice Yemek Tarifleri 0 06 Mart 2018 09:49