12 Ekim 2024, 09:09 | #1 | |
Çevrimiçi ~ EylulSohbet.Net ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Enginarlı Balık Enginarlı Balık Tarifi İçin malzemeleri 800 g günlük deniz balığı 5 adet enginar (Büyüklüğüne göre ikiye veya dörde kesilmiş) 1/2 su bardağı bezelye (Arzuya bağlı) 1 su bardağı midye içi 1 adet kuru soğan (İri doğranmış) 1/4 su bardağı limon suyu + 1/2 adet limon suyu Zeytinyağı, tuz ve karabiber Enginarlı Balık Nasıl Yapılır? Geniş bir tencerede, soğanı zeytinyağında terletin ve içine temizlenmiş enginar ile yarım limon suyunu ekleyin. Üzerini geçecek kadar su ilavesiyle 20 dakika süreyle pişirin. Daha sonra diğer tüm malzemeyi ekleyip 7-8 dakika daha pişirin ve sıcak olarak servis edin. | |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Enginarlı Kiş | Sarya | Hamur İşleri | 0 | 01 Aralık 2022 11:34 |
Enginarlı Sandviç | Sarya | Aperatif ve Atıştırmalıklar | 0 | 11 Ekim 2022 15:51 |
Enginarlı Fava | AngeL | Zeytinyağlılar | 0 | 14 Ocak 2015 02:49 |
Enginarlı Makarna | Amelia | Makarnalar Pilavlar | 0 | 10 Şubat 2014 21:05 |
Enginarlı fava | YapraK | Sebze Yemekleri | 0 | 27 Aralık 2009 02:54 |