IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  digitalpanel

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 07 Ağustos 2023, 04:51   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Levrek Buğulama




Levrek Buğulama

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Malzemeler
1 kg levrek fileto
12 kültür mantarı
3 diş sarımsak
2 dal maydanoz
2 rendelenmiş domates
2 defne yaprağı
2 sivri biber
6~8 arpacık soğan
1 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı ayçiçek yağı
Tane karabiber
Tuz
Levrek Buğulama
Nasıl Yapılır
İlk olarak buğulamanın içerisinde kullanacağınız biber, sarımsak ve soğanları ince ince dilimleyin.
Ardından tereyağını tencereye alarak önceden dilimlediğiniz malzemeleri soteleyin.
Tencerenin içerisine dilimlenmiş mantar, ince kıyılmış maydanoz ve rendelenmiş domatesleri ilave ederek kavurun. Üzerine 2 su bardağı su ekleyin.
Fileto levrek, karabiber, defne yaprağı ve tuzu ilave edip yaklaşık 20 dakika pişirdikten sonra servis tabağına alabilirsiniz.
Levrek buğulamayı, balıkların yanında meze olarak sunulan acılı ezme, haydari ve humus ile birlikte servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.



lezzet.com.tr

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Çipura Buğulama (24 ay) PySSyCaT Bebek Mamaları 0 17 Şubat 2016 15:00
Levrek Buğulama Elysian Deniz Ürünleri 0 23 Mart 2014 09:01
Çipura Buğulama Violent Deniz Ürünleri 0 21 Mayıs 2013 22:05
Sardalya Buğulama Burce Deniz Ürünleri 0 22 Mart 2012 15:43
buğulama tarifleri Sır Deniz Ürünleri 0 03 Şubat 2011 11:19