07 Ağustos 2023, 04:51 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Levrek Buğulama Levrek Buğulama [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler 1 kg levrek fileto 12 kültür mantarı 3 diş sarımsak 2 dal maydanoz 2 rendelenmiş domates 2 defne yaprağı 2 sivri biber 6~8 arpacık soğan 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı ayçiçek yağı Tane karabiber Tuz Levrek Buğulama Nasıl Yapılır İlk olarak buğulamanın içerisinde kullanacağınız biber, sarımsak ve soğanları ince ince dilimleyin. Ardından tereyağını tencereye alarak önceden dilimlediğiniz malzemeleri soteleyin. Tencerenin içerisine dilimlenmiş mantar, ince kıyılmış maydanoz ve rendelenmiş domatesleri ilave ederek kavurun. Üzerine 2 su bardağı su ekleyin. Fileto levrek, karabiber, defne yaprağı ve tuzu ilave edip yaklaşık 20 dakika pişirdikten sonra servis tabağına alabilirsiniz. Levrek buğulamayı, balıkların yanında meze olarak sunulan acılı ezme, haydari ve humus ile birlikte servis edebilirsiniz. Afiyet olsun. lezzet.com.tr | |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çipura Buğulama (24 ay) | PySSyCaT | Bebek Mamaları | 0 | 17 Şubat 2016 15:00 |
Levrek Buğulama | Elysian | Deniz Ürünleri | 0 | 23 Mart 2014 09:01 |
Çipura Buğulama | Violent | Deniz Ürünleri | 0 | 21 Mayıs 2013 22:05 |
Sardalya Buğulama | Burce | Deniz Ürünleri | 0 | 22 Mart 2012 15:43 |
buğulama tarifleri | Sır | Deniz Ürünleri | 0 | 03 Şubat 2011 11:19 |