31 Ocak 2015, 20:31 | #1 | |
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Taze Fasulye Çorbası Malzemeler: 250 gr taze fasulye 2 adet temizlenmiş pırasa 1 adet orta boy patates 1 adet orta boy havuç 1 litre et ya da tavuk suyu yoksa (1 litre su +1 adet tavuk bulyon) 1 türk kahvesi fincanın yarısı kadar zeytinyağı Yapılışı: Ayıklanıp temizlenmiş pırasaları ve fasulyeleri ince ince kıyın. Patates ve havucu soyup aynı şekilde kıyın. Zeytinyağı tencereye alıp kızdırın. Doğradığınız tüm malzemeyi ekleyip yumuşayıp dağılıncaya kadar kavurun. 1 litre sıcak suyu ve tavuk bulyonu tencereye ilave ederek 14-15 dakika kapağı kapalı olarak orta ateşte pişirin. Yumuşayan sebzeleri rondodan geçirin ve sıcak servis yapın. | |
|
Etiketler |
çorbası, fasulye, taze |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Barbunyalı Taze Fasulye | Violent | Zeytinyağlılar | 0 | 14 Mayıs 2013 11:34 |
Taze fasulye çorbası (bolu) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 23 Ekim 2010 09:42 |
Taze fasulye çorbası | Dilara | Çorbalar | 0 | 23 Nisan 2010 15:05 |
Taze Fasulye - Taze Fasulye Nedir - Taze Fasulye Yetiştiriciliği | YapraK | Türkiye'nin Coğrafi Bölgeleri | 0 | 05 Ocak 2010 15:43 |
Yoğurtlu Taze Fasulye Çorbası | YapraK | Çorbalar | 0 | 26 Eylül 2009 18:06 |