27 Kasım 2014, 19:25 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Yoğurt Çorbasi Lebeni Malzemeler 200 gr kuşbaşı et 1 su bardağı aşurelik buğday 1 çay bardağı nohut 6 su bardağı su 250 gr süzme yoğurt Üzerine zeytinyağı,nane Tarif Buğday ve nohutu bir gece öncesinden suda bekletin. Suyunu süzdükten sonra 6 bardak suda et,buğday ve nohutu kısık ateşte 1 saat haşlayın. Kaynadıktan sonra yoğurdu azar azar karışıma ilave edin. Bu arada dibinin tutmaması için çorbayı sürekli karıştırın. 10 dak daha kaynadıktan sonra ocağın altını kapatın. Servis tabağına alın. Üzerine kızdırılmış zeytinyağı ve nane gezdirip sıcak servis yapın | |
|
Etiketler |
corbasi, lebeni, yoğurt, yoğurt çorbası |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Köfteli Yoğurt Çorbasi | Lcia | Çorbalar | 0 | 27 Kasım 2014 19:22 |
Kokulu Yoğurt Otunun Faydaları,yoğurt otu yetiştiriciliği,yoğurt otu nedir | Amelia | Sağlık Köşesi | 0 | 12 Şubat 2014 18:47 |
Lebeni (şanlıurfa) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 24 Ocak 2011 22:05 |
Lebeni çorbası (gaziantep) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 27 Ekim 2010 18:11 |