06 Mayıs 2014, 12:36 | #1 | |
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Mantarlı Yer Elması Çorbası Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler 400 gr. yer elması 150 gr. mantar 1 orta boy soğan 2 yemek kaşığı un 2 su bardağı tavuk suyu 1.5 çay bardağı süt Zeytinyağı, su ve tuz Üzerine serpmek için dereotu Çeyrek limon suyu Yer elması çorbası nasıl yapılır? Soğanı irice doğrayıp, zeytin yağında soteleyin. Mantarı doğrayıp limon suyuyla harmanlayın. Yer elmasını soyup irice doğrayın. Mantar ve yer elmasını soğana ilave edin. 2 dakika kadar kavurup üzerine 2 yemek kaşığı unu serpin ve karıştırın. Tavuk suyu ve üzerine çıkana kadar su ekleyin. Tuzunu atıp ağzını kapatın. Kaynamaya başladıktan sonra yarım saat kadar, mantar ve yer elması yumuşayana kadar pişirin. Blender’dan veya robottan pürüzsüz olana kadar geçirin. İçine sütünü koyup bir taşım daha kaynatın. Üzerine doğranmış dereotu serperek servis edin. | |
|
Etiketler |
çorbası, elması, mantarlı, yer |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Adem Elması | Violent | Sözlük | 0 | 04 Haziran 2013 20:11 |
Zeytinyağlı Yer Elması | YapraK | Zeytinyağlılar | 6 | 21 Haziran 2012 15:59 |
Yer Elması Metabolizmayı Hızlandırıyor | Liaaa | Sağlıklı Bakım Önerileri | 0 | 03 Mayıs 2012 15:06 |
O Dünyanın En Büyük Sarı Elması.. | Düş | Haber Arşivi | 2 | 17 Kasım 2011 03:59 |
Yer Elması - Yer Elması Nedir - Yer Elması Yetiştiriciliği | YapraK | Türkiye'nin Coğrafi Bölgeleri | 0 | 14 Mart 2010 21:22 |