22 Temmuz 2013, 17:10 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Çenaçarpan Çorbası Malzemeler - 1 Adet Limonun Suyu - 2 Su bardağı Su - 4 Su bardağı Süt - 1 Adet Yumurta Hamuru İçin - 1 Çay bardağı Su - 1 Çay kaşığı Tuz - 2 Su bardağı Un Hazırlanışı Un, tuz ve su ile kulak memesi yumuşaklığında bir hamur hazırlayın ve yarım saat dinlendirin. Dinlendirilmiş hamuru yufka kalınlığında açın ve yaklaşık 10 cm uzunluğunda parçalar kesin. Çorba tencerenizde süt ve suyu kaynatın. Kaynayan karışıma hamurları ilave edin. Hamurlar pişene kadar yaklaşık 15 dakika kaynatın. Ayrı bir kâsede limon ve yumurtayı iyice çırpın. Kaynamış çorbadan ekleyerek terbiyenizi ısıtın ve çorbaya ekleyin. Üzerine tane karabiber serperek servis yapın. Afiyet olsun. | |
|
Etiketler |
çorbası |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Balkabağı Çorbası, Balkabağı Çorbası Tarifi. | Sevda | Çorbalar | 0 | 27 Temmuz 2012 18:40 |
Kış Çorbası | Liaaa | Çorbalar | 0 | 15 Şubat 2012 10:54 |
Yaz Çorbası | Sevda | Çorbalar | 0 | 22 Haziran 2011 19:19 |
Aş Çorbası | Dilara | Çorbalar | 0 | 23 Nisan 2010 15:09 |
Kış Aşı Çorbası | YapraK | Çorbalar | 0 | 25 Aralık 2009 20:52 |