22 Temmuz 2013, 17:06 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Midye Çorbası Malzemeler 2 adet taze soğan 1 soğan 2 diş sarmısak 200 gr ayıklanmış midye 2 çorba kaşığı limon suyu 2-3 yaprak defne 3-4 sap maydanoz Tane yenibahar 1 çorba kaşığı margarin Tuz, karabiber Hazırlanışı Taze soğanı ince ince kıyın. Kuru soğanı halkalar halinde doğrayın. Sarmısağı ince dilimler halinde kesin. Hepsini margarinle kısık ateşte yumuşatın. İki bardak su, defne, yenibahar, tuz ve limonda suyunu ekleyin. Kaynayınca midye ve kıyılmış maydanoz ilave edin. 3 dakika pişirip ateşten alın, sarmısaklı ekmekle servis yapın. Afiyet olsun. | |
|
Etiketler |
çorbası |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Midye Tatlısı | N999 | Tatlılar | 0 | 21 Mayıs 2012 18:56 |
Midye Dolma | Burce | Deniz Ürünleri | 0 | 22 Mart 2012 15:33 |
Midye Poğaca | YapraK | Hamur İşleri | 0 | 26 Aralık 2009 05:06 |