IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  reklamver

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 22 Temmuz 2013, 17:00   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Malatya Tarhanası




Malzemeler
1 gece önce ıslattığımız tarhana
5 su bardağı su
200 gr süzme yoğurt
tuz
bir tutam zerdeçal

Hazırlanışı
1 gece önce ıslattığımız tarhanayı tencereye alınıp üzerine 5 su bardağı su konur pişirilir. Kaseye süzme yoğurt alınıp biraz su ile yoğurt ayran kıvamına getirilir. Pişen tarhana suyundan 1 kaç kepçe alınıp süzme yoğurduna alınıp karıştırılır. İyice karıştıktan sonra tarhanaya yavaşça aktarılır. İyice karıştırılıp marine edilir. Üzerine tuz ve zerdeçal serpip pişirilir. Sıcak servis edilir.
Afiyet olsun.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver
Cevapla

Etiketler
malatya, tarhanası


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Malatya Sır İl ve İlçelerimizin Tarihçesi 0 29 Ocak 2011 18:38
Muğla tarhanası Sır Yöresel Yemekler 0 24 Ocak 2011 17:38
Kızılcık tarhanası hazırlama (kütahya) Sır Yöresel Yemekler 0 22 Ocak 2011 23:07
Un tarhanası (çankırı) Sır Yöresel Yemekler 0 24 Ekim 2010 08:43