![]() |
Zencefilli Kavun Çorbası [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler 1 adet küçük boy kavun 1 adet limonun suyu 1 su bardağı elma suyu Yarım çorba kaşığı rendelenmiş zencefil Yarım çorba kaşığı bal 2 adet ince dövülmüş ardıç tohumu 2-3 dal fesleğen yaprağı ZENCEFİLLİ KAVUN ÇORBASI TARİFİ Kavunu soyup çekirdeklerini çıkarın. İri parçalar halinde doğrayıp robota koyun. Üzerine limon suyu, elma suyu, zencefil, bal ve ardıç tohumunu koyup, pütürsüz olana dek çekin. Bardaklara doldurup fesleğen yaprağı ile süsleyerek servis yapın. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:53. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk