15 Şubat 2012, 10:53 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Ezme Pancar Çorbası 6 kişilik 1 demet pancar 1 adet patates 1 çorba kaşığı un 1 çorba kaşığı margarin Yeterince su 1 komposto kasesi yoğurt Tuz Karabiber Pancarları bol suyla yıkayıp tencereye alın. Patatesi ilave edin. İyice haşladıktan sonra kabuklarını soyun ve ezerek püre haline getirin. Tencereye 1 çorba kaşığı un ve 1 çorba kaşığı margarin koyup, kavurun. Rengi sararmadan önce pancarla, patatesi ilave edin. Soteleyip, yeterince su ekleyin. Tuz ve karabiberini katın. Kısık ateşte 15 dakika pişirin. Pişen çorbayı kaselere paylaştırın. Üzerine birer çorba kaşığı yoğurt koyarak servis yapın. | |
|
Etiketler |
çorbası |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ezme Bezelye Çorbası | Liaaa | Çorbalar | 0 | 15 Şubat 2012 10:52 |
Pırasa Ezme Çorbası | YapraK | Çorbalar | 0 | 11 Ocak 2010 18:28 |
Kereviz Ezme Çorbası | YapraK | Çorbalar | 0 | 11 Ocak 2010 18:27 |
Kabak Ezme Çorbası | YapraK | Çorbalar | 0 | 11 Ocak 2010 18:23 |
Havuç Ezme Çorbası | YapraK | Çorbalar | 0 | 11 Ocak 2010 18:23 |