11 Ocak 2010, 18:16 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Füme Balık Çorbası Malzemeler 1 Orta Büyüklükte Alabalık Fileto 2 Taze Soğan 4 Su Bardağı Su 2 Ortaboy Patates 1 Çorba Kaşığı Sirke 1 Çay Bardağı Pirinç 3-4 Dal Maydanoz, Tuz Yemeğin Tarifi Soğanları ince ince kıyın. Patatesleri küp doğrayın.Soğanlarla birlikte 4 su bardağı suda diri kıvamda haşlayın. Kıyılmış maydanoz ve tuz ilave edin. Kaynamaya başlayınca yıkanmış pirinci ekleyin. 10-15 dakika pişirin. Alabalığı 1 çay bardağı su ile 5 dakika pişirin. Ateşten alıp derisini soyun ve ince şeritler halinde doğrayın. Çorbaya ilave edin. Sirke ve gerekirse 1-2 kepçe sıcak su ekieyin. Pirinç yumuşayana dek pişirin. Maydanozla süsleyip servis yapın. | |
|
Etiketler |
balik, balık, corbasi, çorbası, fume, füme |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Safranlı Balık Çorbası | Sarya | Çorbalar | 0 | 11 Ekim 2022 15:54 |
Tarhanalı Balık Çorbası | mCx | Çorbalar | 0 | 26 Mart 2022 10:25 |
Balık Çorbası | Sarya | Çorbalar | 0 | 08 Ocak 2021 04:54 |
Balık Çorbası | oneofgirl | Çorbalar | 0 | 22 Temmuz 2013 16:59 |
Balık Çorbası Terbiyesi | YapraK | Soslar | 0 | 28 Eylül 2009 16:13 |