![]() |
Sebzeli Konsome Çorbası Konsome:Et suyu ile kemiklerin birlikte kaynatılmasından ve yağının alınmasından sonraki durumu. Gereçler: 1 ½ lt (6 bardak) konsome 1 küçük kereviz ½ orta boy pırasa (beyaz kısmı) 2 çay kaşığı tuz Yapılışı: 1-Sebzeleri ayıklayın, kibrit biçiminde ince uzun parçalar halinde doğrayın.Sıcak, tuzlu suya atıp 15-20 dakika haşlayın.Suyunu süzdükten sonra sıcak konsomeye katın.10 dk beklettin dinlkendikten sonra çorbamız servise hazırdır |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:36. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk