25 Aralık 2009, 20:58 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Tel Şehriyeli Konsome Çorbası Konsome:Et suyu ile kemiklerin birlikte kaynatılmasından ve yağının alınmasından sonraki durumu. Gereçler: 1 ½ lt (6 bardak) konsome(konsome:Yağı alınmış ve berraklaştırılmış kuvvetli et suyu, demektir) 100 gr tel şehriye 2 çay kaşığı tuz Yapılışı: 1-Şehriyeyi kaynar tuzlu suya atarak 10 dakika haşlayın. Suyunu suzun, sıcak, konsomeye karıştırıp servis yapın | |
|
Etiketler |
corbasi, çorbası, konsome, sehriyeli, tel, Şehriyeli |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şehriyeli Domates Çorbası | Akcafesi | Çorbalar | 0 | 21 Ağustos 2020 15:49 |
İtalyan Mutfağı'ndan Konsome Ispanak Çorbası | Elysian | Dünya Mutfakları | 0 | 21 Mayıs 2014 10:16 |
Sebzeli Konsome Çorbası | YapraK | Çorbalar | 0 | 25 Aralık 2009 20:58 |
Yumurtalı Konsome Çorbası | YapraK | Çorbalar | 0 | 25 Aralık 2009 20:57 |
Şehriyeli Domates Çorbası | Dilara | Çorbalar | 0 | 02 Mayıs 2009 08:21 |