25 Aralık 2009, 20:57 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Yumurtalı Konsome Çorbası Konsome:Et suyu ile kemiklerin birlikte kaynatılmasından ve yağının alınmasından sonraki durumu. Gereçler: 1 ½ lt (6 bardak) konsome 1 bardak süt 2 bütün yumurta tuz-karabiber Yapılışı: 1-Yumurtaları bir kaba kırın. Telle karıştırarak sütü katın. Tuz, biber koyun. 2-4 adet krem karamel kalıbına, ya da 15 cm. Çapında dibi düz bir kalıba boşaltın. içinde sıcak su bulunan bir tepsiye oturtun. Fırında 20 dakika pişirin. 3-Fırından ve sudan çıkartıp soğutun.Kalıpları ters çevirip boşaltın. Pişen yumurtalı karışımı küp şeklinde doğrayın. 4-Yumurtalı garnitürü konsome kaselerine dağıtın. Üzerine sıcak konsome koyup servis yapın | |
|
Etiketler |
corbasi, çorbası, konsome, yumurtali, yumurtalı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
İtalyan Mutfağı'ndan Konsome Ispanak Çorbası | Elysian | Dünya Mutfakları | 0 | 21 Mayıs 2014 10:16 |
Tavuk veya Hindi suyundan Konsome | YapraK | İçkiler İçecekler | 0 | 26 Aralık 2009 06:07 |
Sebzeli Konsome Çorbası | YapraK | Çorbalar | 0 | 25 Aralık 2009 20:58 |
Tel Şehriyeli Konsome Çorbası | YapraK | Çorbalar | 0 | 25 Aralık 2009 20:58 |