IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  digitalpanel

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 12 Eylül 2009, 21:59   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Düğün Çorbası





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


MALZEMESİ

1 Kase Haşlanıp didiklenmiş Dana ya da Tavuk Eti

4 bardak Et ya da Tavuk Suyu

4 bardak su

2 yumurta

3-4 kaşık Un

Tuz, Kara Biber

HAZIRLANIŞI

Tencereye et suyunu ya da tavuk suyunu dört bardak suyla birlikte koyup ateşe oturtun. İki yumurta ile 3-4 kaşık unu blenderle güzelce karıştırın.Tenceredeki su kaynamaya başlamadan un ve yumurta karışımını karıştıra karıştıra tencereye ekleyin, tuzunu atın. Kaynayıncaya kadar karıştırmaya devam edin.Bir iki dakika daha kaynasın, eğer pütür oluştuysa süzgeçten geçirin. İçine bir kase didiklenmiş dana ya da tavuk etini ekleyin. Üzerine eritilmiş ve pul biber ilave edilmiş tereyağını gezdirin. Sıcakken Servis Yapın. Arzu ederseniz yerken birkaç damla limon suyu eklenebilir

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet
Cevapla

Etiketler
corbasi, çorbası, dugun, düğün


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Düğün Çorbası Malzemeleri Sarya Çorbalar 0 07 Ocak 2021 14:03
İtalyan düğün çorbası Beatrice Dünya Mutfakları 0 05 Kasım 2019 14:36
Düğün Çorbası oneofgirl Çorbalar 0 28 Ağustos 2013 16:31
Düğün Ayrıntıları - davet masası tasarımları - düğün masası - düğün organizasyonları yoSun Aile Evlilik ve Çocuklar 0 18 Nisan 2011 00:06
Düğün çorbası (balıkesir) Sır Yöresel Yemekler 0 21 Ekim 2010 13:50