19 Ağustos 2009, 20:14 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Arjantin Çorbası MALZEMELER 4 adet beyaz kuru soğan (ince kıyılmış) 4 diş sarmısak (dövülmüş) Yarım kangal sucuk (küp doğranmış) 1 su bardağı haşlanmış mısır 2 adet kırmızı Arnavut biberi (kibrit çöpü şeklinde doğranmış) 1 su bardağı haşlanmış barbunya fasulye 1 çay kaşığı kimyon 1 çay kaşığı kırmızı pul biber 3 yemek kaşığı zeytinyağı 5 su bardağı et suyu Tuz karabiber HAZIRLANIŞI Öncelikle tencereye zeytinyağını koyalım; ince kıyılmış kuru soğan, sarmısak ve küp doğranmış sucukları da ilave ederek beraberce kavuralım. Kibrit çöpü formunda doğranmış kırmızı Arnavut biberini de katarak, 10 dakika kadar kavurma işlemine devam edelim. Sonra tencerenin içine sırasıyla; haşlanmış barbunya fasulye ve haşlanmış mısırı aktaralım, kimyon, pul biber, tuz ve karabiberi katalım. Et suyunu da ilave ederek, tencerenin ağzını kapatıp, pişmeye bırakalım. Ortalama 15 dakika sonra çorbanız servise hazır olacaktır. | |
|
Etiketler |
arjantin, corbasi, çorbası |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Almanya - Arjantin | HANDSOME | Dünya Kupası | 8 | 14 Temmuz 2014 11:43 |
Hollanda - Arjantin | HANDSOME | Dünya Kupası | 2 | 10 Temmuz 2014 01:55 |
Arjantin ve Arjantin Coğrafyası | Ezgi | Genel Coğrafya | 0 | 27 Haziran 2012 13:22 |
Arjantin | Sır | Tarih | 0 | 24 Eylül 2011 23:01 |
Arjantin Tarihi | YapraK | Tarih | 0 | 12 Nisan 2009 05:47 |