![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Karpuz Çorbası Karpuz Çorbası MALZEME Yarım karpuz. 2 kilo salatalık. 1 yemek kasığı tuz. 500 g kefir. 2 dis sarmısak, 1 bağ dereotu, 10 nane yaprağı. 1 yemek kasığı limon suyu. Hazırlanışı 1. Karpuzu toplar halinde oyarak çıkartın. Topları bir tabağa koyun, üzerine folyo örtün ve derin dondurucuda hafif dondurun. 2. Salatalıkları soyarak ortadan kesin, çekirdeklerini çıkartın, küp halinde doğrayın, tuzu ilave edip püre haline getirin. Kefiri karıştırın. 3. Sarmısağı soyarak ezin ve salatalık püresine karıştırın. Dereotu ve naneyi yıkayarak kurulayın ve kıyın, çorbaya katın. Tuzunu ve limon suyunu ayarlayın. 4. Karpuzun içini iyice kazıyın, topları içine koyun, çorbayı dökün. İyice soğutulmuş olarak sunun.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Alıntı. | |
| ![]() |
![]() |
Etiketler |
corbasi, çorbası, karpuz |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kavun mu? Karpuz mu? | PauL | IF Anketler | 42 | 05 Mayıs 2024 08:12 |
Karpuz Turşusu | Sarya | Turşular | 0 | 23 Aralık 2021 22:10 |
Karpuz | Sarya | Okul Öncesi Bilmeceler | 0 | 19 Şubat 2021 10:07 |
Karpuz | Ecrin | Okul Öncesi Şiirler | 0 | 16 Kasım 2015 03:00 |
Karpuz - Karpuz Nedir - Karpuz Yetiştiriciliği | YapraK | Türkiye'nin Coğrafi Bölgeleri | 0 | 14 Mart 2010 21:33 |