IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Bilim Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/bilim-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   Toshiba'dan İlk 3 Boyutlu TV (https://www.ircforumlari.net/bilim-dunyasindan-son-haberler/319749-toshibadan-ilk-3-boyutlu-tv.html)

xLine 05 Mart 2010 18:27

Toshiba'dan İlk 3 Boyutlu TV
 
Dünyanın önde gelen teknoloji üreticilerinden Toshiba, ilk üç boyutlu televizyonu ürettiğini açıkladı. Peki bu yeni ürün, ne zaman evlerimize girmeye hazır olacak?

Son zamanların en çok konuşulan görsel teknolojisinin ismi şüphesiz ki 3D oldu. Firmalar birer ikişer yatırımlarını bu alanda yapmaya başladı. Bu isimlerden biri de Toshiba. RealD desteğini de yanına alan firma, REGZA LCD TV'lerini steroskopik teknolojisiyle beraber üretmeye başlıyor.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bu sayede 3 boyutlu görüntü teknolojisi Toshiba'nın yeni ürünleriyle buluşacak. 2010 yılı içerisinde HD kalitesinde 3D TV'lerin satışa sunulacağını açıklayan yetkililer, evlere kısa süre sonra 3 boyutun geleceğini müjdeliyor. Buna ek olarak RealD ile beraber Toshiba, üç boyutlu görüntü sağlayabilen özel gözlük teknolojisi üzerinde de çalışacaklar.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:18.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk