IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Ocak 2012, 20:21   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Asus'un minik devi!




Daha iyi çevrimiçi oyun performansı, oyunlarda en iyi ses ve dijital güç için X79 çipsetli Rampage IV GENE…
Oyun severlere aslına uygunluk ve sese önem veren artırılmış performans sağlayan ROG serisi anakartları efsanesini Rampage IV GENE devam ettiriyor. SupremeFX III™ EMI-korumalı ses ile daha iyi oyun sesi sağlayan anakart, dijital voltaj düzenleyici ROG Extreme Engine Digi+ II sayesinde de gelişmiş overclock (hız aşırtma) imkanı sağlıyor.
Oyunları oyun olmaktan çıkarıp, gerçeğe dönüştüren Rampage IV GENE, diğer Mikro ATX anakartların aksine, çift yönlü NVIDIA® SLI™ ve AMD CrossFireX™i destekliyor.
Ayrıca, Intel® Ethernet LAN ve ROG GameFirst teknolojisi sayesinde de çevrimiçi oyun performansını arttıran Rampage IV GENE, ekstra sağlamlık ve ısı dayanıklılığı için daha fazla Siyah Metalik kapasitör ve NexFET™ Power Block MOSFET’ler kullanıyor.
SupremeFX III™ ile Eşsiz Ses
Sesin kalitesini belirleyen elektromanyetik parazitin doğru şekilde azaltılmasını ve sesin bozulmasını engelleyen EMI-korumalı SupremeFX III™ sayesinde oyun severlere en iyi sesi sağlayan Rampage IV GENE, SupremeFX III™ donanımını anakarttan fiziksel olarak ayıran özel bir PCB “kırmızı kablo” modeli kullanıyor.
Daha iyi ses, daha çok derinlik arttırmanın yanı sıra gelişmiş konumlandırma ve üç boyutlu farkındalık konularında birbirleriyle yarışan oyun severlere yardımcı oluyor.
SupremeFX III™ çelik koruması ile ve sabit ses gücü için 1500uF kapasitör yanında altın kaplama ses jaklarıyla birlikte geliyor. 110dB SNR ile test edilen sistem, ortaya kusursuz bir sonuç çıkarıyor.
EAX® Advanced HD 5.0, Creative® Alchemy ve THX® TruStudio™ PRO’yu destekleyen Rampage IV GENE, gerçekçi ses efekti üretimi, canlı kalitesinde müzik ve sinema ölçeğinde film sesi ile herhangi bir mikro ATX anakartın en iyi oyun sesi performansını sağlayan Creative Sound Blaster X-Fi MB2 programı ile beraber geliyor.
Gecikmesiz Çevrimiçi Oyun ve Çoklu GPU Desteği
Çevrimiçi yapılan tüm işlemlerde özellikle global çevrimiçi oyunlarda gecikme, tepkime süresi, hızlı bağlantı ve daha iyi ağ performansı oyun severler için önem taşıyor.
Gecikmeyle mücadele eden ve paket gönderimini arttıran standart LAN kullanan sistemlerle karşılaştırıldığında CPU kullanımını %35’e yakın azaltan Intel® Ethernet sayesinde kullanıcılar, sorunsuz ve rekabetçi bir deneyim yakalayabiliyor.
ROG özellikli GameFirst teknolojisi sayesinde, oyun oynarken arka planda indirme yapılsa da önceliği oyuna veren Rampage IV GENE, oyun severlere daha çok kolaylık sağlamak üzere arttırılmış ileri düzeltme ve esneklik sağlamak adına PCI Express 3.0 ve çift yönlü SLI™/CrossFireX™’i destekliyor.
Güvenli Overclock
Rampage IV GENE hassas ayarlama ve daha yüksek güç verimi için dijital voltaj düzenleyiciler içeren özel ROG Extreme Engine Digi+ II ile yüklü olarak geliyor. Oyun severler, hız aşırtmaya kolaylık sağlayan, hassas voltaj artışlarını kolaylıkla ayarlayabiliyor.
Dayanıklı ve uzun ömürlü bir anakart oluşturmak için üretimde kullanılan parçaların %20 daha yüksek ısıya dayanabilir olmasına dikkat eden ASUS’un, kullandığı kapasitörlerin ısıya en az 5 kat daha fazla dayanıklı olmasıyla stabil çalışma şartları korunuyor.
USB Uygulayıcıları Forumu Tarafından Onaylı
Rampage IV GENE birçok avantajının yanında, USB Uygulayıcıları Forumu tarafından resmi olarak yetkilendirilen onaylı USB 3.0 destekli ilk Intel® X79 temelli anakart oldu. Bu belge, ASUS’un ilk geliştirmeden, dağıtım başlayıncaya kadar her aşamada her bir karta uyguladığı kapsamlı testler ve verdiği uyumluluk güvencesini ortaya koyuyor.
Her zaman ilerleyen teknolojiye ve tüketicilere mümkün olan en iyi performansı sunmaya kendini adayan ASUS, işi daha ileri götürerek, veri hızlarını referans gereksinimlerin ötesine geçiren USB 3.0 Boost’u geliştirdi. USB 3.0 Boost’un çoklu mod dizaynı hem geleneksel BOT protokolü hem de yeni UASP için cihaz bağlanabilirliğini arttırarak, ROG kartları üzerine eklenmesiyle oyun severlere eskiye nazaran daha iyi değerler sunuyor.
X79 Oyun Kartları Serisi
Intel® Soket LGA 2011/X79 Express Yonga seti tabanlı Rampage IV Extreme ve Rampage IV Formula modellerinin hemen ardından sunulan Rampage IV GENE, diğer modeller ile birlikte alanında kullanıcılara üstün performans ve en yüksek kaliteyi sunarak oyun ve hız aşırtma anakartları kategorisinde ROG Serisinin liderliğini sürdürüyor.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
asusun, devi, minik


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Asus, Çift GTX 1080 ekran kartına sahip Asus ROG GX800 modelini açıkladı Dream Bilgisayar Donanımı 1 12 Nisan 2018 20:22
ASUS Asus R.O.G Vulcan ANC Kalemzede Bilim Dünyasından Son Haberler 0 04 Ağustos 2012 20:37
ASUS Asus R.O.G Vulcan ANC Kalemzede Bilim Dünyasından Son Haberler 0 04 Ağustos 2012 12:21
ASUS'un minik canavarı! Slipknot Bilgisayar Donanımı 0 04 Ağustos 2010 20:10
bir minik kız cocugu , bir minik kuş yüreği Stan Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 1 28 Kasım 2007 12:47