30 Aralık 2017, 20:16 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Buğdaylı doyurucu lezzet
Küçük bir tencereye domates, kabak ve havucu rendeleyip zeytinyağı ile pişirin, üzerine önceden haşladığınız pirinci ve bezelyeyi de ekleyip kapağını kapatın, 5 dakika kadar ateş de kalsın. Altını kapattıktan sonra, oldukça ince doğradığınız dere otunu üzerine serpin, kapağını kapatın, biraz dinlensin ve ılık servis yapın.
__________________ kar havası gibisin dışarda, içimde elmanın dişlenişi. | |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kuşkonmazlı Buğdaylı Kuzu | Elysian | Et Yemekleri | 0 | 25 Şubat 2014 12:41 |
Buğdaylı Kapama Tarifi | Violent | Tavuk Yemekleri | 0 | 18 Mayıs 2013 15:24 |
Sebzeli Doyurucu Çorba | Zen | Diyet Tarifleri | 0 | 19 Kasım 2012 14:26 |
Buğdaylı Yaz Çorbası | N999 | Çorbalar | 0 | 23 Mayıs 2012 04:16 |