17 Şubat 2016, 15:00 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Çipura Buğulama (24 ay) MALZEMESİ 1 adet çipura 1 adet patates 1 adet havuç 1 adet domates 1 adet kuru soğan 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1/2 adet limonun suyu Tuz HAZIRLANIŞI: Zeytinyağı ile halka doğranmış soğanı, küp doğranmış patatesi ve havucu kavurun, ince doğranmış domatesi ekleyip, balığı buhar sepetine yerleştirin. Üzerine tuz ve limon suyunu gezdirin. Bir kahve fincanı su ekleyin. Kapağını kapatın ve altında sosu ile 5 dk. pişirip servis yapın.
__________________ #MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦ {22~02~`22..∞} {09~09~`22..ღ} | |
|
Etiketler |
çipura buğulama (24 ay) |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Levrek Buğulama | Elysian | Deniz Ürünleri | 0 | 23 Mart 2014 09:01 |
Palamut Buğulama | Flora | Deniz Ürünleri | 0 | 18 Temmuz 2013 23:04 |
Çipura Buğulama | Violent | Deniz Ürünleri | 0 | 21 Mayıs 2013 22:05 |
Sardalya Buğulama | Burce | Deniz Ürünleri | 0 | 22 Mart 2012 15:43 |
buğulama tarifleri | Sır | Deniz Ürünleri | 0 | 03 Şubat 2011 11:19 |