![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Nohut ve Kuru Fasulye Ezmesi Nohut ve Kuru Fasulye Ezmesi İçindekiler 2 yemek kaşığı nohut veya fasulye 1 çay kaşığı yağ 2 su bardağı su Yapılışı: Nohut, fasulye ayıklanır, yıkanır ve 8-10 saat süreyle ıslatılır. Islatma suyu dökülür. Yumuşayan nohut ve fasulyenin kabukları soyulur. Üzerini 1-2 parmak geçecek kadar su ile yumuşayıncaya kadar pişirilir. Pişen nohut, fasulye haşlama suyu içinde çatalla ezilir. Haşlama suyu dökülmez.
__________________ #MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦ {22~02~`22..∞} {09~09~`22..ღ} | |
| ![]() |
![]() |
Etiketler |
nohut ve kuru fasulye ezmesi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Enginarlı Kuru Fasulye Salatası | Zen | Diyet Tarifleri | 0 | 13 Mayıs 2013 13:33 |
Kuru Fasulye Pilaki | Dilara | Sebze Yemekleri | 0 | 01 Mayıs 2010 15:29 |
Sucuklu kuru fasulye | YapraK | Yemek Tarifleri | 0 | 08 Mart 2010 02:26 |
Pastırmalı Kuru Fasulye | YapraK | Yemek Tarifleri | 0 | 11 Ocak 2010 17:16 |