12 Şubat 2016, 11:09 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Midye Tüm balıkların avında kullanılır. Yumuşak olduğu için iğneye çok dikkatli takmak gerekir. Hafif haşlayarak veya hafif tuzlayarak sertleşip sıkılaşması sağlanır. Ateş üzerinde hefifçe ısıtılarak ağzı açılır açılmaz içi pişmeden çıkarılır.
__________________ #MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦ {22~02~`22..∞} {09~09~`22..ღ} | |
|
Etiketler |
midye |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Midye Tatli | Seyra | Tatlılar | 0 | 27 Eylül 2014 23:08 |
Midye kültürü | Seyra | İslamiyet | 0 | 20 Ağustos 2014 17:24 |
Midye pilavı | oneofgirl | Deniz Ürünleri | 0 | 22 Temmuz 2013 18:05 |
Midye Çorbası | oneofgirl | Çorbalar | 0 | 22 Temmuz 2013 17:06 |
Midye Tatlısı | N999 | Tatlılar | 0 | 21 Mayıs 2012 18:56 |