IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Nisan 2015, 10:54   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yay Burcu 2015 Mayıs Ayı Burç Yorumu - Yay Burcu Aylık Burç Yorumu




Yay Burcu 2015 Mayıs Ayı Burç Yorumu - Yay Burcu Aylık Burç Yorumu


Ayın Olumlaması:

“Ben sevgimle varım ve sevmeyi seviyorum.”

Ayın ilk haftası Ay ve Uranüs karesinin etkileri kısa sürecek olsa da ani olaylara neden olabilir. Anlık hatalar yapabilirsiniz. Özellikle dikkatli olmalısınız.

Ayın 4-5-6-7 ve 8’inci günlerinde sosyal ve iş ilişkilerinizde soğukkanlı ve dikkatli olmalısınız. Ay “anne” kavramının da temsilcisi olduğu için eğer anneyseniz, anneliğinizi sorgulamanıza neden olan olaylar yaşayabilirsiniz. Bu dönemde aile ilişkilerinizde ebeveynlerinizle tartışmaktan kaçının. Gelip geçici şeyler ilginizi çekebilir. Uyku düzeniniz bozulabilir.

İş ortamınızda birlikte çalıştığınız kişilerle gerilim yaşamaktan kaçının. İş zorlukları karşısında mücadele etmek, başlıca çalışma prensibiniz olmalı. Size sorun çıkaran kişilere karşı geri çekilip kendinizle yüzleşmek önemli olabilir.

Olumsuz düşünce ve alışkanlıklardan kurtulmak ve içsel enerjinizi yükseltmek için güzel bir zaman. Daha çok geri planda kalmak isteyebilirsiniz.
Gündelik işlerde ve sağlıkta daha özenli olmanız gerekiyor. Meditasyon yapmak, dua etmek ve maneviyata yönelmek size iyi gelecektir.

4 Mayıs’ta dolunay Akrep burcunda doğuyor. Mali anlamdaki yükümlülükler, kredi borçları, nakit sıkıntıları ve bir de işinizdeki tatminsizlik duygusu, zorlayıcı etkenler olarak karşınıza çıkıyor.
Aslında bu sorunlar sadece sizin burcunuzla alakalı değil, piyasayı genel olarak zorlayan bir durum. Bu dolunay da kemer sıkmak gerektiğine işaret etmektedir.

Gizli tutkularınızın yoğunluğunu, kişisel anlamda bir değişime ve yenilenmeye ihtiyacınız olduğunu ve moral olarak güçlenmeniz gerektiğini gösteriyor. Bu dolunay, özellikle çalışma ortamında yaşanan meseleleri de gündeme getirecektir. Şartlara uyma mecburiyeti, sizi biraz yorabilir. Duygularınızı hareketlendirecek ve kalbinizi çarptıracak gelişmeler meydana gelebilir.

Yalnızsanız âşık olabilir, beğendiğiniz kişiden teklif alabilirsiniz. Romantik maceralar için daha hevesli ve cesur davranabilirsiniz.

Bu dönemde sosyal hayatınız da canlanabilir. İş veya özel amaçlı organizasyonlar ve davetlere katılıp yeni çevrelere girebilirsiniz. Merak duyduğunuz bir sanat dalına ya da hobinize daha zaman ve enerji harcayabilirsiniz.

Ayın 4-5-6-7-8-9 ve 10’uncu günlerinde hayatınızdaki önemli konuları önce daha karmaşık hale getirip sonra çözmeye eğilimli olabilirsiniz. Başınıza gelen olayları ve konuları abartmaya, olduğundan daha büyük ve daha etkili gösterip anlatmaya eğilimli olmanız da sözkonusu. Riskler almaya, gözü kapalı bir şekilde olaylara atlamaya ve cesur davranmaya da yatkın olacaksınız.

8 Mayıs’ta Venüs Yengeç burcuna geliyor. Bu dönemde sizin gibi kendisini ortaya koymaktan hoşlanan biri için zor olsa da sosyal çevrenizden uzaklaşma arzusunda olacaksınız. İçsel anlamda kendinizi gözden geçirmek fırsatını yakalayacağınız bu süreçte, özellikle ikili ilişkilerde birtakım farkındalıklar yaşamanız söz konusu. Kendinizi eleştirirken gerçekçi olmaya özen göstermeyi ihmal etmemelisiniz.

Gizli ve platonik aşkların gündeme gelmesi mümkün…

12 Mayıs’ta Mars’ın İkizler burcuna geçmesiyle ileriye yönelik hedeflerin, arkadaşlıkların, ilişkilerinin, ev hayatınız ve yerleşim yerinizle alakalı değişimlerin ve yolculukların hareketlenmesi mümkün. Eğer bu konularda kendinizi hazır hissediyorsanız harekete geçebilirsiniz. Hazır değilseniz sabretmeli ve arzu ettiğiniz değişimler için bir ay kadar araştırma yapıp beklemelisiniz.

18 Mayıs’ta Merkür Boğa burcunda bulunuyor. Başlangıçlara girişmekten kaçınmalısınız. Mümkün olduğunca mevcut işlerinizi ve sorumluluklarınızı sürdürmeye bakın.

20 Mayıs’ta yeniay süresinde burcunda oluşuyor. Merkür de İkizler burcunda gerilemeye başlıyor. İş ve çalışma ortamınızı ilgilendiren bölgede oluşacak olan bu yeniay, yeni projeler ve yeni müşterilerle bir araya gelmenize yardımcı olacaktır, fakat Merkür’ün geri harekette olduğunu unutmayın ve yeni başlangıçlara karşı dikkatli olun. Bu dönemde başkalarından alacağınız destekler söz konusu. Yalnız bu desteklerin önemli bir bölümü uzun vadeli planlarınız için olabilir. Kısa vadeli beklentilerinizi gerçekleştirmek sizin çalışkanlığınıza bağlı olacak.

Bazı masrafları kısmanız gerekebilir. Maddi konularda planlı hareket etmeniz gereken koşullar önünüze gelebilir. Eski inançlarınız tekrar hareketleniyor. İnandığınız şeyi sonuna kadar savunmak ve en değerli arzularınızı gerçekleştirmek konusunda istekli olacaksınız. Her cephede son derece etkili biri olmanızın nedeni de budur. Etkileyici ve baş döndürücü şekilde çekici olacaksınız.

Sosyal yaşam, arkadaşlıklarınız, ilgi alanlarınız, ilişkileriniz, kültürel anlamdaki aktiviteleriniz, kariyer hayatınız ve hedeflerin gözden geçirilmesi sizin için çok önemli. Kariyer seçimleriniz, mevcut iş durumunuz ve yarım kalmış istekleriniz bu dönemde istediğiniz gibi sonuçlanırken, siz de
kimseye karşı baskı ve otorite kurmayın. Çalışma şartlarının zorluğu veya sizin arzu ettiğiniz yönde olmayışına karşın, hayatınızı yeniden değiştirmekle ilgili yaptığınız ve sonuç alamadığınız işlerde oldukça başarılı olacaksınız.

Sağlık açısından alışkanlıklarınıza dikkat etmelisiniz.

Nuray Sayarı

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
2015, aylık, ayı, burÇ, burcu, mayıs, yay, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Akrep Burcu 2015 Mayıs Ayı Burç Yorumu - Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu Flora Aylık Burç Yorumları 0 30 Nisan 2015 10:48
Boğa Burcu 2015 Mayıs Ayı Burç Yorumu - Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu Flora Aylık Burç Yorumları 1 30 Nisan 2015 10:45
Yengeç Burcu 2015 Mayıs Ayı Burç Yorumu - Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu Flora Aylık Burç Yorumları 0 30 Nisan 2015 10:20
İkizler Burcu 2015 Mayıs Ayı Burç Yorumu - İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu Flora Aylık Burç Yorumları 0 30 Nisan 2015 10:12
Koç Burcu 2015 Mayıs Ayı Burç Yorumu - Koç Burcu Aylık Burç Yorumu Flora Aylık Burç Yorumları 0 30 Nisan 2015 09:55