IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Mart 2014, 18:22   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
2014 Mart Ayı Burç Yorumları, Aylık Burç Yorumları




KOÇ

İlkbaharı başlatan öncü burçlardan biri olan siz Koçlar için Mart ayı oldukça hararetli geçeceğe benziyor. 1 Mart sabahı Balık burcunda Yeniay oluşurken, yine aynı gün yönetici gezegeniniz Mars, Terazi burcunda gerilemeye başlıyor. 2 Mart’ta ise Akrep burcunda gerilemeye başlayacak Satürn, işleri iyice çıkmaza sürüklüyor. Ama moralinizi bozmayın, ay sonuna doğru burcunuzda gerçekleşen Yeniay ile emeklerinizin karşılığını alacaksınız.
Terazi burcundaki retro özellikle evli ve uzun süreli beraberliği olan çiftleri derinden etkileyebilir. Fikir ayrılıkları yüksek sesli tartışmaları körüklerken ilişkinin gidişatı ile ilgili keskin virajlar almanız da olası... Kısacası öfkenizi ve stresinizi kontrol altına almanız gereken bir dönem. İlişkiniz yoksa eğer, bir gün “çok aşığım” deyip, diğer gün “hiçbir şey hissetmiyorum” derseniz hiç şaşırmayın. Duygularınızdan emin olmakta zorlanacaksınız.
Satürn retrosu ise iş hayatınızda (özellikle ortaklaşa işlerde) isteklerinizi elde etmek için daha hırslı olacağınızı, hatta beklentilerinizin gerçekleşmesi için yoğun bir çaba sarf edeceğinizi vurguluyor. Oldukça inatçı ve hırslısınız. 30 Mart’ta burcunuzdaki Yeniay ile ilişkiler noktasında nefes alacak ve kariyer hayatınızda önünüzü daha net göreceksiniz.

Mart ayının gündemi: Belki de bu ayı pas geçmek en iyisi…
Aşk tılsımı: Dengesiz hisler aşkına en büyük engel!
Ve seks: Tutku var ama orta yolu bulmak çok zor!

BOĞA

Bu ay kendinizle ilgilenmeye ne dersiniz? Ayın ilk günlerinde gerilemeye başlayan Mars ve Satürn’ün olumsuz etkileri ikili ilişkilere vurgu yaparken, sağlığınız da yaşanan tartışmalardan etkilenecektir. Sorumluluklarınızın arttığı bir ay… Kendinizi motive etmek için her yolu denemeli, uyuşukluk ve tembellik halini üzerinizden atmalısınız.
Duygusal konularda ilişkinize renk katmak ve romantizm için ayın ilk haftası Yeniay size yardımcı olacaktır. Aşkı daha içten hissedebilir, sevgilinize küçük jestler yapabilirsiniz. Siz ona yakınlaşıp açık sözlü davrandıkça, mutlu olmamınız için hiçbir sebep yok… İçinize attığınız her şeyin ileride tartışma konusu olmasını istemiyorsanız ona karşı hislerinizde dürüst olun.
2 Mart’ta karşıt burcunuz Akrep’te başlayacak olan Satürn retrosu sizi eş, sevgili, ikili ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar ve bağlılıklar konusunda 20 Temmuz’a kadar etkisi altına alacak. Bu dönemde iş noktasında daha net ve kararlı olacağınız için beklentileriniz karşılanmadığında sert tepkiler verebilir, herkese farklı bir yüzünüzü gösterebilirsiniz. Sabırsız ve inatçı tavırlarınızla bu ay karşı tarafı oldukça zorlayacaksınız.

Mart ayının gündemi: Cesursun, iş hayatında yapmak isteyip de yapamadıklarını bu ay gerçekleştireceksin!
Aşk tılsımı: Ay ortasını bekle ve gör!
Ve seks: Çatışarak anlaştığın insandan asla vazgeçemiyorsun!

İKİZLER

Sizi bu ay “çok yoğunum, hiçbir şeye yetişemiyorum” diye isyan ederken görebiliriz. Aklınızda pek çok fikir olduğu halde, bunlara zaman bulamak oldukça zor... 2 Mart’ta Akrep burcunda gerilemeye başlayacak Satürn, rutin işlerinizi daha kapsamlı hale getirirken, kişisel gelişiminiz için daha fazla çabalamanız gerektiğini de fark edeceksiniz.
Bu ay, kariyer hayatınızda yolunda gitmeyen bazı şeyler sizi daha fazla çalışmaya sevk edecek olsa da, iş yerinizde yaşadığınız güvensizlikler ve çalışma konularının ağırlığı sert konuşmalar yapmanıza sebep olabilir. Mars retrosunun etkisiyle kimseye söylemediğiniz bazı hobiler edinebilir, eski ilişkinize özlem duyabilirsiniz. Onu aramakla, aramamak arasında kaldığınız bu süreç boyunca duygularınızın sürekli değişmesi sizi ruhsal anlamda yoracaktır. Mevcut ilişkisi olan İkizler burçlarının ise canlanmaya ihtiyacı var. Partnerinize karşı sabırsız tavırlar içine girer ve ondan beklentinizi yükseltirseniz, bu ilişki çok farklı bir yöne doğru gidebilir, dikkat!
Ay sonunda Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte yakın arkadaşlarınızla samimi paylaşımlar yapabilir, kariyer hayatınızda potansiyelinizi daha net bir şekilde ortaya koyabilirsiniz.

Mart ayının gündemi: İşi başından aşkın derler ya, işte öyle bir şey…
Aşk tılsımı: Eve kapanmadığın takdirde neden tekrar aşık olmayasın ki?
Ve seks: Aynı dili konuşabildiğin insanla her şeye varsın!

YENGEÇ

Düşüncelere daldığınız ve planlarınızın bir bir ertelendiği Şubat ayından sonra, Mart ayına birikmiş işler ve üzerinize aldığınız büyük sorumluluklarla giriyorsunuz. “Hayat şartları” diye geçiştirmek sizin için o kadar kolay olmuyor ama bu ay ister istemez bazı konuları görmezden geleceksiniz. Aslında ay, su grubun en naif burcunda oluşan Yeniay ile başlıyor. Balık burcundaki Yeniay’ın duygularınıza olan olumlu etkisi, bozulan ilişkilerinizi güçlendirmek ve moralinizi yerine getirmek için gerekli enerjiye sahip.
2 Mart’ta Satürn’ün Akrep burcunda gerilemeye başlaması ile birkaç ay boyunca aşık olmak, evlenmek, eğlenmek, çocuk sahibi olmak için büyük dürtüler hissedeceksiniz. Artık bu konularda daha net oluşunuz ve isteklerinizi karşı tarafa daha rahat aktarabilmeniz ise aranızdaki belirsizlikleri bitirecektir. Ama bu durumu olumlu olduğu kadar bazı bitişlerin yaşanabileceği yönünden de görmelisiniz. Eğer partneriniz sizin gibi düşünmüyorsa, artık onu idare etmek istemeyebilirsiniz.
Hem ikili ilişkilerde de, hem de iş hayatınızda gerginliklerin yaşanacağı tarih olarak ise 16 Mart’ı görebilirsiniz. Başak burcundaki Dolunay bir hafta boyunca sorumluluklarınızı arttırabilir, sizi yorgun düşürebilir. Kendinize vakit ayırmalısınız. Unutmayın, her şey iş değil…

Mart ayının gündemi: Jüpiter tekrar seninle! İşini şansa bırakabilirsin artık…
Aşk tılsımı: Ciddi konulardan konuşmaya ne dersin? Artık ilişkini bir üst seviyeye çıkarma vakti.
Ve seks: İlkbahar sana aşk getirecek, hem de en tutkulusundan!

ASLAN

Mart ayına Balık burcunda oluşan Yeniay ile başlamanız, sevdiğiniz insanlarla olan etkileşimi arttırdığı gibi manevi yönden sizi oldukça güçlü hissettiriyor. Geçen ay Merkür gerilemesinden nasibini almış olsanız da, hemen pes etmek asla size göre değil. Bu ay, karşınızda güçlü bir Mars ve Satürn retrosu var. Ama siz zor günlerde nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini artık öğrendiniz.
2 Mart’ta başlayacak olan Satürn retrosu sizi aile, ev, akrabalar, örf ve adetler, bağlılıklar gibi konularda 20 Temmuz’a kadar etkisi altına alacaktır. Bu süreçte gayrimenkul ve yatırımlar noktasında sağlam adımlar atmak isteyecek ve yerleşim alanlarınıza dair rahatsızlıklarınızı giderme adına atılımlarda bulunacaksınız. Yalnız dikkat, ay ortasındaki Dolunay sizi ailenizle karşı karşıya getirebilir. Karşı tarafı dinlemeden attığınız her adım ve ağzınızdan çıkan her söz ileride pişmanlıklar yaşamanıza sebep olabilir.
Bu ay zihninizi biraz susturabilirseniz, çevrenizdeki iş fırsatlarını görme şansınız artar. Önceliklerinizi belirleyin ve ay sonundaki Koç burcundaki Yeniay’ın etkisinden faydalanın. Risk almanız gerekse de, ilerlemeniz için bu gerekli…

Mart ayının gündemi: İlişkiler, aşk ve aile… Bu ay uğraşacağın konular arasında!
Aşk tılsımı: Kavga etmekten vazgeçersen belki huzur bulursun…
Ve seks: İçindeki sesleri susturmayı dene!

BAŞAK

Yönetici gezegeniniz Merkür’ün geri hareketinin sona ermesiyle Mart ayına rahat bir nefes alarak girdiğinizi söyleyebiliriz. Ayın ilk günü karşıt burcunuzda oluşan Yeniay, ailevi konulara vurgu yapacak ve evinizle ilgilenmeniz gerektiğini size hatırlatacak. Heyecan verici gelişmelerin bol olduğu ve ailenizden aldığınız desteğin sizi kendinize getirdiği günlerde işinize de 4 kolla sarılmak daha kolay…
Fakat bu ay maddi anlamda dikkat etmeniz gereken bir Mars retrosu sizi bekliyor. Parasal konularda sonunu düşünmeden yapacağınız harcamalar ve alışveriş yapma isteği sizi ay sonuna doğru sıkıştırabilir. Kendinize yeni kazanç kapıları bulmak yerine, mevcut olanı geliştirmek isteyebilir; rahatınıza hiç olmadığınız kadar düşkün olabilirsiniz.
16 Mart’ta burcunuzda gerçekleşecek Dolunay ise sizi sağlığınızla ilgili konularda ziyaret edebilir. Hastalıklara meyilli olan yapınız, sindirim sisteminizde ve ayaklarınızda yaşanan rahatsızlıklardan özellikle ruhsal anlamda etkilenecektir. Sinirleriniz bu dönemde oldukça gergin! Özellikle kariyer anlamında istediğiniz sonuca ulaşamıyor olmanız sizi gerçekten de yoruyor. Fakat ay sonuna doğru hiç hesapta olmayan bir gelişme ile kaybettiklerinizi kazanca çevirebilirsiniz. Biraz sabır…

Mart ayının gündemi: Mart ayı sana çok fazla şey öğretecek; algıların açık olsun…
Aşk tılsımı: Ay ortasında seni kimse tutamaz! Partnerini bile şaşırtacaksın.
Ve seks: Aşk doludizgin, paylaşım yoğun…

TERAZİ

Şubat ayında herkes Merkür yüzünden gerilerken, siz işleri yoluna koymayı bildiniz. Mart ayında ise yangından kaçarken doluya tutuldum hissine kapılmanıza neden olacak bir Satürn retrosu ve burcunuzda gerilemeye başlayan bir Mars var karşınızda. 30 gün boyunca hem etrafı, hem de yaptığınız seçimleri sorgulamaktan kendinizi alamayacaksınız.
Mars’ın burcunuzda bulunuyor olması bile rahatsızlık sebebiyken, bir de gerilemeye başlaması egonuzda yaralar açabilir. Sizin yararınıza olan konuları görmekte zorlanabilir ve “ben aslında ne istiyorum?” sorusuyla mücadele edebilirsiniz. Unutmayın, Mars sizi kişiliğiniz ve karakterinizle ilgili konularda zorlayacaktır.
Satürn ise kariyer evinize vurgu yapıyor. Bu aydan başlayarak, 20 Temmuz’a kadar yapmış olduğunuz yatırımları, iş bağlantılarını ve maddi olarak hayatınızda bulunan her şeyi sorgulamanız oldukça doğal. Yapmanız gereken şey ise bütçenizde yaşayabileceğiniz sorunları tecrübe olarak görüp, hayatınıza devam etmeniz… Eğer bu ay kafanızdaki soru işaretlerinden sıyrılabilirseniz, partnerinizde daha önce görmediğiniz şefkati ve ilgiyi görebilirsiniz. Ona fırsat verin!

Mart ayının gündemi: Sorular, sorular, sorular… Kendini tanımak için büyük bir çaba veriyorsun.
Aşk tılsımı: Güven problemini çözebilirsen her şey yoluna girer.
Ve seks: Tutku her zaman var ama duyguların çok çabuk değişiyor.

AKREP

İkili ilişkilerde karşınızdaki insanı tekrardan tanıdığınız ve bilmediğiniz yönlerini keşfettiğiniz bir Mart ayı var karşınızda. İlişkisi olan Akrepler “ben bunu daha önce nasıl da göremedim?” derken, platonik aşklar yaşayan Akreplerin aşklarına daha sıkı bağlanması ve işini şansa bırakmaması mümkün…
2 Mart burcunuzda başlayacak olan Satürn retrosu ile benlik duygusu, kişisel ihtiyaçlar, ortaklaşa değil bireysel olarak yapılan aktiviteler ön planda olacak. Çevrenize karşı nasıl bir kimlik yaratmanız gerektiğine dair çalışmalarınız olacağı gibi, kendinizi karşı tarafa beğendirmek için de büyük bir çaba göstereceksiniz. Bu konuda öğretmeniniz Satürn de size gereken dersi verecektir.
Cesur kararlar almak için ise 16 Mart’ta Başak burcunda gerçekleşen Dolunay sizi motive edecektir. Uzun zamandır kariyer hayatınızda yaşadığınız rutinlikten sıyrılmak için riskli işlere bir yandan göz kırparken, bir yandan da güvendiğiniz insanlardan yardım istemeyi ihmal etmeyeceksiniz.

Mart ayının gündemi: Kendini geliştirdiğin ve etrafına daha fazla yardımcı olduğun bir ay…
Aşk tılsımı: Küçük kıskançlıklar aşkı daha da alevlendiriyor.
Ve seks: Sen tutkunun burcusun, Mars bile seni durduramaz!

YAY

Kendinizi bu ay dinlendirmeye çalışın çünkü kalabalık ortamlarda yeterince sesiniz çıkacak ve sürekli savunma halinde olacaksınız. Ayın ilk haftası Mars retrosuyla başlıyor ve sizi sosyal organizasyonlar, kulüpler ve arkadaşlarınızın dahil olduğu tüm alanlarda adeta hararetli tartışmalara itiyor. Sadece kendinize ait bir yaşam alanı istediğiniz bu günlerde, sorumsuzca ve bencilce davranabilir, çevrenizdekileri istemeden de olsa kırabilirsiniz.
Aynı günlerde Satürn retrosu da Akrep burcunda başlamışken, yaşadığınız huzursuzluklardan dolayı melankolik tavırlarınız artabilir. Satürn sizi manevi konularda bazı testlere tabii tutacaktır. Kendinizi insanlardan geri çekmek yerine, daha güçlü bir şekilde yolunuza devam etmelisiniz. İş hayatınızda ise telefonlarınız adeta susmuyor. Telefon, fax, mail gibi iletişim araçlarına sık sık başvurduğunuz bu dönemde sizin için bazı başlangıçlar yaşanabilir. Bu ayın monoton geçmeyeceğini bilmelisiniz…
Mevcut işinizi bırakmak istemediğiniz gibi, kendinize ekstra kazanç yolları bulmanız da mümkün. Her ne kadar iş hayatınızdaki gelişmeler yüzünüzü güldürse de, aileniz ve arkadaşlarınızla aranızın bozuk olması “hayatımda hep bir şeyler eksik” demenize yol açıyor.

Mart ayının gündemi: İnsanlarla bu kadar ters düştüğüm hiç olmamıştı diyebilirsin…
Aşk tılsımı: “Ah bir de şu dilimi tutabilsem” demek zorunda kalabilirsin.
Ve seks: Haydi gitmek istediğin yerlerin planını yap ve ilişkine renk kat!

OĞLAK

Aşk hayatınız çözüme kavuşuyor ve taşlar yerine oturuyor desek size… Merkür gerilemesinin kırıp döktüklerini topladığınız bu ay, partnerinizle aranız uzun zamandır olmadığı kadar iyi. Ayın ilk günü Balık burcunda gerçekleşen Yeniay sizi duygusal bir sevgili haline getirirken, iş hayatınızı 2.plana atmanız bile mümkün. Geç buldum erken kaybetmek istemiyorum diyen Oğlaklar için romantizm rüzgarları esiyor.
Bu ay sizi ilgilendiren bir diğer konu ise yönetici gezegeniniz Satürn’ün Akrep burcunda geri hareketine başlıyor olması. 11.evinizde gerçekleşen bu retro ile 20 Temmuz’a kadar olan süreçte güven, sadakat ve maddi konularda olumlu etkiler söz konusu olacaktır. Takım çalışmasına daha yatkın olabilir, belli başlı kulüplere üye olabilirsiniz. Ortaklaşa yaptığınız her işten karlı çıkacaksınızdır.
İş yerinizde planlarınızı alt üst eden insanlara karşı tahammülünüzün kalmadığı tarih olarak ise 16 Mart’ı not alabilirsiniz. Dolunay’ın etkisiyle, iş arkadaşlarınıza çıkışabilir, onların sorumluluklarını artık üstünüzde taşımak istemediğinizi söyleyebilirsiniz. Gergin konuşmaların iş performansınıza yansımamasına gayret etmelisiniz.

Mart ayının gündemi: Bu ay hem, iş hem de aşk hayatın seni bile şaşırtacak kadar tatmin edici!
Aşk tılsımı: Çapkın bir Oğlak mı var yoksa karşımızda?
Ve seks: Seni mutlu eden bir aşk yaşıyorsun, tabii ki tutkulusun!

KOVA

Kariyer hayatınız Merkür gerilemesinden nasibini alırken, özel hayatınızda aşkı doludizgin yaşamaya devam ettiniz. Peki, bu ay orta yolu bulabilecek misiniz? Açıkçası beterin beteri var diye boşuna söylememişler. Hem Mars, hem de Satürn gibi zorlayıcı gezegenlerin geri hareketine başlıyor olması Mart ayını biraz çalkantılı bir sürece sokuyor. Siz siz olun, bu ay sessizliğinizi koruyun.
Eğer yurtdışı bağlantılı işleriniz ya da uzak şehirlere gitme planınız varsa, Mars retrosu sizi yarı yoldan çevirebilir. Bu konularda çevrenizdeki insanlarla yaşayacağınız fikir ayrılıkları, onlara karşı agresif tavırlar göstermenize neden olacaktır. Bu ay sevdiklerinize karşı takındığınız tutarsız davranışlarınıza siz bile şaşırabilirsiniz. Savaşçı değil, bilakis düşük bir enerjiye sahipsiniz. Bizden tavsiye, 21 Mart’taki bahar ekinoksunu iyi değerlendirmeniz ve kendinizi motive etmek için çaba göstermeniz. Özellikle aşk hayatındaki sorunları çözemeyen bir Kova burcuysanız, bu dengesiz ruh halini üstünüzden atmanız şart!
Ay sonunda Koç burcunda gerçekleşecek Yeniay ile birlikte siz de yenileniyorsunuz. Cesur kararlar alabilir, iş yerinizde ipleri elinize almak isteyebilirsiniz. Unutmayın herkesin sizden beklentisi bu aralar oldukça fazla…

Mart ayının gündemi: “Beni sinirlendirmeyin de işe odaklanayım artık” derken görebiliriz seni.
Aşk tılsımı: Bu aşkın şekeri mi az, baharatı mı fazla?
Ve seks: Durup düşünürsen, sevgilini ne kadar ihmal ettiğini fark edersin.

BALIK
İşte sizi ayınız! Ayın ilk gününe burcunuzda gerçekleşen Yeniay ile adım atıyor olmanız partnerinizle daha önce çözmeye çalışıp da bir türlü orta yolu bulamadığınız şeylerin kendiliğinden düzelmesini sağlıyor. Mars ve Satürn retrosunun olumsuz etkilerini göz ardı edin; ayaklarınızı uzatın ve bu ayın keyfini çıkarın!
Bu ayın sizin için en olumlu tarafı, sevgilinizle daha fazla vakit geçiriyor oluşunuz. Sevgilisi olmayan Balıklara ise arkadaş grubunuz tazeleniyor diyebiliriz. Kalbinizi fethedecek insanları tanıyacağınız yeni iş veya işle bağlantılı farklı çevreler size “ilkbahar iyi ki gelmiş” dedirtecek. Mart ayının nazar boncuğu ise Akrep burcunda gerileyen Satürn… 9.evinizi etkileyen bu retro; uzun süreli yolculukları, eğitim alanındaki gelişmeleri, yabancı kültürleri ve yurt dışı bağlantılarını hayatınıza daha çok dahil edecek. Bu dönemde hukuksal problemler başınızı ağrıtabilir.
16 Mart’ta karşıt burcunuzda gerçekleşen Dolunay ile iş ortamında yaşananları detaylıca analiz edebilir, bazı insanların sizi sömürdüğünü fark edebilirsiniz. Onların sorumluklarını üstünüze almak yerine, memnuniyetsizliğinizi uygun bir dille karşı tarafa belirtmelisiniz.

Mart ayının gündemi: “Sanırım artık nefes alabiliyorum” dediğin bir ay…
Aşk tılsımı: Sevmek ve sevilmek işte bütün mesele bu!
Ve seks: Partnerin seni bir an olsun yalnız bırakmayacak…

(Zeynep Turan)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Mobil Chat
Alt 05 Mart 2014, 19:29   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 2014 Mart Ayı Burç Yorumları, Aylık Burç Yorumları




Elysian Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

BOĞA

Bu ay kendinizle ilgilenmeye ne dersiniz? Ayın ilk günlerinde gerilemeye başlayan Mars ve Satürn’ün olumsuz etkileri ikili ilişkilere vurgu yaparken, sağlığınız da yaşanan tartışmalardan etkilenecektir. Sorumluluklarınızın arttığı bir ay… Kendinizi motive etmek için her yolu denemeli, uyuşukluk ve tembellik halini üzerinizden atmalısınız.
Duygusal konularda ilişkinize renk katmak ve romantizm için ayın ilk haftası Yeniay size yardımcı olacaktır. Aşkı daha içten hissedebilir, sevgilinize küçük jestler yapabilirsiniz. Siz ona yakınlaşıp açık sözlü davrandıkça, mutlu olmamınız için hiçbir sebep yok… İçinize attığınız her şeyin ileride tartışma konusu olmasını istemiyorsanız ona karşı hislerinizde dürüst olun.
2 Mart’ta karşıt burcunuz Akrep’te başlayacak olan Satürn retrosu sizi eş, sevgili, ikili ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar ve bağlılıklar konusunda 20 Temmuz’a kadar etkisi altına alacak. Bu dönemde iş noktasında daha net ve kararlı olacağınız için beklentileriniz karşılanmadığında sert tepkiler verebilir, herkese farklı bir yüzünüzü gösterebilirsiniz. Sabırsız ve inatçı tavırlarınızla bu ay karşı tarafı oldukça zorlayacaksınız.

Mart ayının gündemi: Cesursun, iş hayatında yapmak isteyip de yapamadıklarını bu ay gerçekleştireceksin!
Aşk tılsımı: Ay ortasını bekle ve gör!
Ve seks: Çatışarak anlaştığın insandan asla vazgeçemiyorsun!


Biz onunla çatışmadan anlaşamıyoruz. Kavgalı halimiz daha iyi sanırım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


ÇALIŞAN; Hata Yapar
ÇALIŞMAYAN; Dedikodu Yapar
ASİL İNSAN; İdare Eder
ACİZ İNSAN; Şikâyet Eder
BASİT İNSAN; İftira eder
DÜRÜST İNSAN; Sabreder...
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
2014, aylık, ayı, burÇ, mart, yorumları


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Mart Ayı Burç Yorumları Düş Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 04 Mart 2013 14:37